Η φίλη ενός ξένου άνδρα φέρεται να πεθαίνει στο συγκρότημα της Pattaya

Πατάγια -

Σύμφωνα με πληροφορίες, μια γυναίκα από την Ταϊλάνδη πήδηξε μέχρι θανάτου από ένα μπαλκόνι συγκυριαρχίας νωρίς σήμερα το πρωί, 26 Ιανουαρίου. Η αστυνομία της Πατάγια υποψιάστηκε ότι η γυναίκα μπορεί να ήταν μεθυσμένη και αναστατωμένη με τον αλλοδαπό φίλο της πριν αποφασίσει να αυτοκτονήσει.

Στη 1:30 π.μ., η αστυνομία της Pattaya και οι διασώστες Sawang Boriboon ειδοποιήθηκαν για μια υποτιθέμενη αυτοκτονία σε μια συγκυριαρχία που βρίσκεται στη South Pattaya Road στο Soi 24 στην περιοχή Banglamung.

Το θύμα, η κυρία Nichanan Bell, ήταν μια 45χρονη Ταϊλανδή από την επαρχία Nakhon Ratchasima. Φορούσε μόνο σκούρα εσώρουχα όταν οι αρχές τη βρήκαν ξαπλωμένη στραμμένη προς τα πάνω στο ισόγειο του διαμερίσματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα πήδηξε από ένα μπαλκόνι από τον έκτο όροφο, προκαλώντας ζημιές σε δύο μοτοσυκλέτες πριν χτυπήσει στο έδαφος. Υπέστη πολλαπλά κατάγματα στα άκρα και τον λαιμό της, είπαν οι διασώστες.

Η αστυνομία μίλησε με τον αλλοδαπό φίλο του θύματος και τη φίλη της που κλαίει. Η δήλωση και η ταυτότητα του αλλοδαπού φίλου δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα, αλλά σύμφωνα με τη φίλη, το θύμα και ο φίλος της διατηρούσαν σχέση 6 με 7 μήνες.

Οι δυο τους είχαν μόλις επιστρέψει στην Πατάγια αφού ο φίλος πούλησε το δικό του σπίτι για χρήματα για να αγοράσει στην κοπέλα του ένα αυτοκίνητο και ένα σπίτι στην Πατάγια.

Η φίλη είπε ότι το θύμα και ο φίλος της ήπιαν μερικά ποτά πριν ανέβουν στο δωμάτιό τους στο διαμέρισμα. Ωστόσο, μετά από μόλις πέντε λεπτά, άκουσε έναν δυνατό θόρυβο, που αρχικά νόμιζε ότι ήταν απλώς κάποιοι που μάλωναν. Δεν το έδωσε σημασία μέχρι που ένας φύλακας έτρεξε να της πει ότι ο φίλος της έπεσε από το δωμάτιό της και τώρα ήταν νεκρός.

Η αστυνομία της Πατάγια είπε στους διασώστες να μεταφέρουν το σώμα του θύματος στο νοσοκομείο Banglamung για νεκροψία.

Οι αρχές υποψιάστηκαν ότι το θύμα μπορεί να είχε βουρκώσει για κάτι που συνέβη με τον φίλο της ενώ ήταν μεθυσμένη και αποφάσισε να της αφαιρέσει τη ζωή. Δεν υπήρχε κανένα σημάδι μάχης μέσα στο δωμάτιο εκτός από ένα κουτί γεμάτο μπουκάλια μπύρας στο μπαλκόνι, είπε η αστυνομία.

Ο αλλοδαπός φίλος ανακρίνονταν από την αστυνομία αλλά δεν πιστεύεται ότι ήταν ύποπτος και ήταν εξαιρετικά αναστατωμένος και συγκινημένος μετά το σοκαριστικό και τραγικό περιστατικό.

Εάν εσείς ή κάποιος που γνωρίζετε χρειάζεται βοήθεια, νιώθετε κατάθλιψη ή θλίψη και θέλετε κάποιον να μιλήσει, προτείνει το TPN media Οι Σαμαρείτες της Ταϊλάνδης, εδώ.
-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.