Ξένος τουρίστας νοσηλεύεται μετά από σχεδόν πνιγμό στην Πατάγια

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Πατάγια -

Ένας αλλοδαπός σώθηκε από ναυαγοσώστες της παραλίας Jomtien και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε τοπικό νοσοκομείο αφού παραλίγο να πνιγεί.

Ο άγνωστος τουρίστας εντοπίστηκε να πνίγεται και ανασύρθηκε από τη θάλασσα από ναυαγοσώστες μπροστά από την είσοδο του Soi 13 στην περιοχή Banglamung στις 3:24 χθες, XNUMX Ιανουαρίου.

Ο άνδρας τουρίστας λιποθύμησε και έτσι οι ηρωικοί ναυαγοσώστες αναγκάστηκαν να εξετάσουν το σώμα του και διαπίστωσαν ότι ο αεραγωγός του ήταν φραγμένος από νερό.

Στη συνέχεια, οι ναυαγοσώστες απομάκρυναν το μπλοκάρισμα πριν εκτελέσουν καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση και τον παρέδωσαν στους διασώστες Sawang Boriboon για μεταφορά στο νοσοκομείο Banglamung.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ρώτησαν έναν από τους ναυαγοσώστες, τον κ. Thongchai Thiangcharoen, για το περιστατικό. Είπε ότι βρισκόταν σε υπηρεσία στην παραλία Jomtien όταν μια ομάδα ξένων τουριστών έσπευσε να του πει ότι βρήκαν έναν αλλοδαπό να χάνει τις αισθήσεις του στη θάλασσα.

Ο κ. Thongchai δήλωσε ότι επικοινώνησε αμέσως με την υπόλοιπη ομάδα του για να σώσει τον τουρίστα. Αποκάλυψε επίσης ότι ο σφυγμός του τουρίστα επέστρεψε αφού η ομάδα του έκανε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση.

Η εθνικότητα και η ταυτότητα του τουρίστα είναι άγνωστες μέχρι στιγμής.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.