Μοτοσικλετιστής που οδηγούσε σε λάθος κατεύθυνση χτύπησε μετωπικά και σκοτώθηκε στη Σρι Ράτσα

ΦΩΤΟ: ศรีราชานิวส์

Τσονμπούρι -

Ένας Ταϊλανδός βρήκε τον ατυχή θάνατό του αφού τράκαρε μετωπικά από ένα πικ-απ ενώ οδηγούσε ενάντια στην κυκλοφορία την Τρίτη 24 Ιανουαρίου.

Στις 11:30 π.μ., η αστυνομία Nongkham ειδοποιήθηκε για το ατύχημα στην υποπεριφέρεια Bueng της περιφέρειας Sri Racha και έσπευσε στο σημείο με τη μονάδα διάσωσης της Sri Racha.

Η ομάδα έφτασε σε μονόδρομο με τρεις λωρίδες κυκλοφορίας. Βρήκαν το θύμα ξαπλωμένο νεκρό στη δεξιά λωρίδα. Το θύμα αργότερα αναγνωρίστηκε από την αστυνομία ως ο 71χρονος κ. Somjai Kamsui, γέννημα θρέμμα Chonburi.

Βρέθηκε ξαπλωμένος προς τα πάνω με σοβαρά τραύματα και αιμορραγία. Οι διασώστες κάλυψαν το σώμα του με ένα λευκό σεντόνι και το μετέφεραν σε κοντινό νοσοκομείο.

Η μοτοσικλέτα Honda Wave του κ. Somjai καταστράφηκε αφού χτυπήθηκε από ένα λευκό pickup Toyota. Ο οδηγός του pickup, κ. Worawit Kriengkrai, περίμενε στο σημείο για να δώσει την κατάθεσή του στην αστυνομία.

Ο 27χρονος οδηγός υποστήριξε ότι οδηγούσε κανονικά όταν συνάντησε το θύμα που οδηγούσε σε λάθος κατεύθυνση της κυκλοφορίας. Είπε ότι δεν μπορούσε να κάνει φρένο έκτακτης ανάγκης και έπεσε πάνω στο θύμα, σκοτώνοντάς τον ακαριαία.

Ο οδηγός οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα για περαιτέρω ανάκριση.
-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.