Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε σε αποθήκη στο Chonburi

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Τσονμπούρι -

Μια πυρκαγιά, η οποία πιστεύεται ότι προκλήθηκε από έναν δυσλειτουργικό αναπνευστήρα, ξέσπασε σε μια αποθήκη τροχών αλουμινίου στην περιοχή Ban Bueng χθες το βράδυ, 24 Ιανουαρίου.

Οι πυροσβέστες του Ban Bueng έσπευσαν σε μια αποθήκη που ανήκει σε μια εταιρεία κατασκευής κραμάτων με το όνομα "SMP Dragon" που βρίσκεται στην υποπεριφέρεια Nong Bon Daeng.

Άγνωστος αριθμός εργαζομένων εθεάθη να γλιτώνουν από τη φωτιά όταν έφτασαν οι αρχές. Κάποιοι μάζευαν τα προϊόντα του εργοστασίου μακριά από τη φωτιά.

Οι πυροσβέστες έκαναν χρήση ψεκασμού νερού για να περιορίσουν τη φωτιά, η οποία τελικά κατασβέστηκε σε άγνωστη ώρα. Ούτε αναφέρθηκαν τραυματισμοί, αν και το εργοστάσιο και μεγάλος αριθμός προϊόντων στο απόθεμα της εταιρείας είχαν υποστεί σημαντικές ζημιές.

Ένας μετανάστης εργάτης που αναγνωρίστηκε μόνο ως Tone είπε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι άκουσε έναν αναπνευστήρα μέσα στην αποθήκη να εξερράγη και είδε πολλές λάμψεις. Αυτός και άλλοι εργαζόμενοι προσπάθησαν ήδη να σβήσουν τη φωτιά μόνοι τους χωρίς επιτυχία πριν καλέσουν τις πυροσβεστικές μονάδες.

Η αστυνομία του Ban Bueng ερευνά τη σκηνή για να βρει την ακριβή αιτία της πυρκαγιάς και να αξιολογήσει το κόστος των ζημιών.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.