166 εκατομμύρια μπατ χύθηκαν στην αναπτυσσόμενη παραλία Pattaya

Πατάγια -

Ο αντιδήμαρχος της Πατάγια, Manoch Nongyai, βγήκε σήμερα για να ενημερώσει το έργο ανάπτυξης για την παραλία Pattaya.

Είπε ότι το έργο, το οποίο κόστισε στην πόλη 166 εκατομμύρια μπατ, κυμαινόταν από την παραλία North Pattaya μέχρι την είσοδο της Walking Street, συνολικού μήκους 2.7 χιλιομέτρων.

Η ζώνη κατασκευής χωρίστηκε σε ζώνες Α έως Ε και μόνο οι ζώνες Α και Β ήταν σε εξέλιξη για να μειωθεί ο αντίκτυπος στον τουρισμό.

Ο Manoch δήλωσε ότι η πόλη αποφάσισε επίσης να επεκτείνει την επιφάνεια του δρόμου κατά 2.5 μέτρα από τη Βόρεια Pattaya στο Soi 4 ​​στην κεντρική Pattaya για να δημιουργήσει περισσότερους χώρους στάθμευσης για τους τουρίστες. Ο δρόμος επεκτάθηκε στη δεξιά πλευρά και τώρα χωρούσε περίπου 200 αυτοκίνητα.

Ωστόσο, ο αντιδήμαρχος είπε ότι οι οδηγοί δεν θα μπορούν πλέον να σταθμεύουν τα οχήματά τους σε μη καθορισμένα σημεία στη δεξιά πλευρά του Beach Road μόλις ολοκληρωθεί το έργο, επικαλούμενος ότι θα εμποδίσει τους πεζούς.


-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.