Τι να κάνετε εάν έχετε μια διαφωνία στην Ταϊλάνδη με άλλο άτομο, οργανισμό ή επιχείρηση

Εδώ στο The Pattaya News λαμβάνουμε συχνά e-mail και μηνύματα που μας ζητούν να εμπλακούμε ή να διερευνήσουμε συχνά περίπλοκες διαφορές μεταξύ ατόμων, επιχειρήσεων ή ακόμα και κυβερνητικών οργανισμών και αρχών επιβολής του νόμου.

Αυτές οι ιστορίες είναι συχνά δύσκολο να εκδοθούν και να δημοσιευτούν στην Ταϊλάνδη, εν μέρει λόγω των εξαιρετικά αυστηρών νόμων της Ταϊλάνδης για τη συκοφαντία και τη συκοφαντία που καθιστούν το ρεπορτάζ με στυλ «όνομα και ντροπή», συνηθισμένο στη Δύση, σχεδόν αδύνατο να γίνει στην Ταϊλάνδη. Σε αντίθεση με πολλές δυτικές χώρες, ο Τύπος δεν εξαιρείται από αυτούς τους νόμους. Επιπλέον, είμαστε μια μικρή εταιρεία ειδήσεων και δεν έχουμε τους πόρους ή το προσωπικό για να εμπλακούμε σωστά σε εκτεταμένες διαμάχες και στην ερευνητική δημοσιογραφία.

Τούτου λεχθέντος, υπάρχουν μερικές καλές επιλογές που μπορούν να ληφθούν σε διαφορές όπως αυτές. ΜΠΟΡΟΥΜΕ να τρέξουμε ιστορίες για διαφωνίες, αλλά αυτό απαιτεί το σωστό νομικά μέτρα που πρέπει να γίνουν ή οι αρμόδιες αρχές και οι οργανισμοί έρχονται σε επαφή και κάνουν δηλώσεις σχετικά με την κατάσταση. Σχεδόν πάντα απαιτεί έναν δικηγόρο που μιλά εκ μέρους σας.

Εάν το θέμα είναι εγκληματικό, είναι απαραίτητο να υποβληθεί αστυνομική αναφορά, νωρίτερα. Όχι, η αστυνομία μπορεί να επιλέξει να μην εμπλακεί ή να ερευνήσει, αλλά το να έχει ένα αρχείο απόπειρας εμπλοκής της είναι κρίσιμο.

Η Ταϊλάνδη έχει μια ποικιλία οργανώσεων που βοηθούν σε προβλήματα, αλλά ο γραφειοκρατικός χαρακτήρας τους μπορεί να τους κάνει εκφοβιστικούς σε πολλούς αλλοδαπούς. Το να έχετε έναν δικηγόρο ή μια νομική διαβούλευση είναι απολύτως κρίσιμο εδώ, ειδικά για να αποφύγετε πιθανώς να σας μηνύσουν για συκοφαντία ή δυσφήμιση. Μην πέφτετε στην παγίδα να κατηγορείτε ή να ονομάζετε και να ντροπιάζετε το άλλο μέρος διαδικτυακά ή δημόσια. Ακόμα κι αν οι δηλώσεις που κάνετε είναι απολύτως αληθινές, αυτό μπορεί να λειτουργήσει εναντίον σας και να σας αφήσει ανοιχτούς σε δικαστικές αγωγές.

Συνεργαζόμαστε και προτείνουμε Isaan Lawyers για τις νομικές σας ανάγκες και τυχόν διαφωνίες που μπορεί να έχουν κλιμακωθεί ή κλιμακωθεί σε νομικό επίπεδο στην Ταϊλάνδη. Τουλάχιστον, μπορούν να ακούσουν ποια είναι η συγκεκριμένη διαφωνία ή το πρόβλημά σας και να δώσουν ειλικρινείς συμβουλές για το ποια θα πρέπει να είναι τα επόμενα βήματα. Δεν μπορούμε να τονίσουμε αρκετά πώς σημαντικό να εμπλέκεται ένας δικηγόρος σε μια διαφωνία είναι εδώ, ειδικά καθώς το δικαστικό σύστημα στην Ταϊλάνδη είναι ουσιαστικά διαφορετικό από τα δυτικά νομικά συστήματα που έχουν συνηθίσει πολλοί αναγνώστες.

Κάντε κλικ ή πατήστε εδώ για να μάθετε περισσότερα για τους Isaan Lawyers και να τους επισκεφτείτε. Είναι διαθέσιμα για διαβουλεύσεις σε όλη την Ταϊλάνδη, όχι μόνο στην Πατάγια. Μην αφήνετε την κατάστασή σας να συνεχίσει να σας προκαλεί αδικαιολόγητο άγχος και προβλήματα, απευθυνθείτε σήμερα!

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/