51χρονη γυναίκα σκοτώθηκε σε σύγκρουση με απορριμματοφόρο στη Σρι Ράτσα

ΦΩΤΟ: ข่าวศรีราชาท้องถิ่น

Σρι Ράτσα -

Μια γυναίκα οδηγός σκοτώθηκε όταν το μηχανάκι της συγκρούστηκε με απορριμματοφόρο νωρίς σήμερα το πρωί, 23 Ιανουαρίου.

Η αστυνομία του Nongkham ειδοποιήθηκε για το θανατηφόρο ατύχημα από συλλέκτες σκουπιδιών από τον δήμο Chao Phraya Surasak στη 1:30 π.μ.

Το ατύχημα σημειώθηκε στην οδό Sukhaphiban 8 στην υποπεριοχή Bueng της συνοικίας Sri Racha, Chonburi.

Οι διασώστες και η αστυνομία της Sri Racha βρήκαν το νεκρό θύμα, την κυρία Thanaployphan Srikun, με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι στο δρόμο. Η λευκή της μηχανή Scoopy I βρέθηκε κοντά στο σώμα της.

Η 51χρονη θύμα χτυπήθηκε όταν έβγαινε από το Soi Bueng-Bowin 39, είπε στην αστυνομία ο οδηγός απορριμματοφόρου, κ. Sukchai Arunwangdee, 58 ετών. Οδήγησε μπροστά από το φορτηγό και προσγειώθηκε βαριά στο έδαφος αφού χτυπήθηκε.

Η αστυνομία του Nongkham αρχικά δεν πίστεψε πλήρως την ιστορία του οδηγού, έτσι τον μετέφεραν σε αστυνομικό τμήμα για περαιτέρω ανάκριση. Το σώμα του θύματος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Laem Chabang για θρησκευτικές τελετές.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.