Minivan συντρίβεται και καίει 11 ανθρώπους ζωντανούς στην επαρχία Nakhon Ratchasima

ΦΩΤΟ: Thaipost

Επαρχία Nakhon Ratchasima —

Έντεκα άνθρωποι, ανάμεσά τους δύο παιδιά, κάηκαν θανάσιμα όταν το μίνι βαν στο οποίο επέβαιναν προσέκρουσε σε αρδευτικό χαντάκι χθες το βράδυ, 21 Ιανουαρίου.

Το φρικτό δυστύχημα σημειώθηκε στις 9:30 στον αυτοκινητόδρομο Mitrapap που οδηγεί στην Μπανγκόκ στην περιοχή Si Khiu.

Η μονάδα διάσωσης Hook 31 έσπευσε στον τόπο του ατυχήματος αφού ο αρχηγός της μονάδας, Nikom Sae Oun, άκουσε μια εκκωφαντική έκρηξη.

Το μίνι βαν της Toyota είχε ήδη καεί από φωτιά μέχρι να φτάσουν οι διασώστες. Ο μοναδικός επιζών, ο Thanachit Kingkaew, 20 ετών, εθεάθη να βγαίνει με νύχια από το φλεγόμενο βαν. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Si Khiu.

Ωστόσο, έντεκα άτομα, μεταξύ των οποίων ο οδηγός και δύο παιδιά, κάηκαν θανάσιμα μέσα στο βαν. Κανένα από τα θύματα δεν ήταν δυνατό να αναγνωριστεί λόγω των συνθηκών του σώματός του.

Σύμφωνα με την έρευνα της αστυνομίας, το βαν λειτουργούσε με αέριο LNG. Έντεκα άτομα επέβαιναν στο βαν, καθώς κατευθυνόταν από το Amnat Charoen προς την επαρχία Nakhon Pathom.

Ενώ μεταξύ χιλιομέτρων 99-100, το βαν έχασε ξαφνικά τον έλεγχο, συγκρούστηκε με μεταλλικό κιγκλίδωμα και προσέκρουσε στη μέση τάφρο. Στη συνέχεια πήρε φωτιά και έκαψε ζωντανούς έντεκα ανθρώπους.

Ο μοναδικός επιζών του δυστυχήματος παραμένει στο νοσοκομείο.
-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!
Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.