Ο ανοιχτός ζωολογικός κήπος Khao Kheow θα φιλοξενήσει τον εορτασμό της κινεζικής Πρωτοχρονιάς ανάμεσα σε εξωτικά ζώα στο Chonburi

Τσονμπούρι -

Ο Ανοιχτός Ζωολογικός Κήπος Khao Kheow στο Chonburi φιλοξενεί τον εορτασμό της Κινεζικής Πρωτοχρονιάς με εξωτικά ζώα να σημαδεύουν τη χρονιά των κουνελιών.

Ο ζωολογικός κήπος θα είναι διακοσμημένος με κινέζικο θέμα, γεμάτο με έντονα κόκκινα στολίδια, όπως φανάρια τύχης και καμάρες για να υποδεχτεί τους τουρίστες, και φυσικά η πόρτα είναι ανοιχτή για όλες τις εθνικότητες.

Πολλά φιλικά και εξωτικά ζώα στο Khao Kheow Open Zoo θα συμμετάσχουν σε αυτή τη γιορτή δείχνοντας τα θεαματικά τους ταλέντα. Ένα από τα αστέρια εκεί είναι το «Power» το μωρό λευκό ρινόκερο.

Αν και είναι λίγο ντροπαλή, είναι πολύ χαριτωμένη και θα είναι η πρώτη της φορά που βγαίνει στη σκηνή από τότε που γεννήθηκε, ανακοίνωσε ο ζωολογικός κήπος.

Εκτός από το Power, πολλά περισσότερα είδη περιμένουν να χτυπήσουν μερικές υπέροχες πόζες σε ανταγωνισμό για την αγάπη των επισκεπτών. Περισσότεροι από 40 πιγκουίνοι θα παραταχθούν για να τους ταΐσουν με το χέρι οι επισκέπτες. Τα μικροσκοπικά γουρούνια, οι καμηλοπαρδάλεις, οι λεμούριοι με ουρά και οι τεμπέληδες είναι καλά με το να τους δίνεται μια μικρή λιχουδιά από κοντά, είπε ο ζωολογικός κήπος.

Ο εορτασμός της Κινεζικής Πρωτοχρονιάς θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σαββατοκύριακο στον ανοιχτό ζωολογικό κήπο Khao Kheow στην περιοχή Sri Racha του Chonburi, σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από την Pattaya. Είναι ένα σημείο που πρέπει να επισκεφτείτε αν θέλετε να ζήσετε το φεστιβάλ της κινεζικής Πρωτοχρονιάς με τον πιο εξαιρετικό τρόπο!


-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.