Ο Robert Beijer, ύποπτος για τη διαβόητη υπόθεση δολοφόνων Brabant στο Βέλγιο, συνελήφθη στην Πατάγια για φερόμενα ζητήματα βίζας

Πατάγια, Ταϊλάνδη-

Ο Robert Beijer, 70, ύποπτος σε μια διαβόητη υπόθεση ψύχους στο Βέλγιο, γνωστή ως Brabant Killers ή Gang of Nivelles, συνελήφθη στην Πατάγια αυτή την εβδομάδα για υποτιθέμενα νομικά ζητήματα βίζας που του επέτρεπαν να μείνει στην Ταϊλάνδη.

Οι λεπτομέρειες από την αστυνομία της Ταϊλάνδης είναι ελάχιστες και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης δεν προσκλήθηκαν στη σύλληψη και μέχρι την ώρα του Τύπου δεν έχουν δοθεί συνεντεύξεις από αξιωματούχους της Ταϊλάνδης που εμπλέκονται στο θέμα.

Η σύλληψη, η οποία έχει προκαλέσει τεράστιο δημόσιο ενδιαφέρον στα βελγικά μέσα ενημέρωσης, δεν οφείλεται στα υποτιθέμενα προβλήματα του κ. Beijer με τη βίζα του στην Ταϊλάνδη, όπου έζησε για δεκαετίες και φέρεται να έκανε θεραπεία για τον καρκίνο, αλλά για τη φερόμενη συμμετοχή του σε Η περίφημη κρύα υπόθεση Brabant Killers του Βελγίου.

Ο Beijer, γνωστός και ως Bob, πρώην αστυνομικός της πολιτείας, είχε προηγουμένως καταδικαστεί για δεκατέσσερα χρόνια για φόνο και ληστεία σε υποθέσεις που δεν σχετίζονται με τους δολοφόνους Brabant, και μετά την πρόωρη αποφυλάκισή του για καλή συμπεριφορά ζούσε σε μεγάλο βαθμό στην Ταϊλάνδη από το 1999. δεν ήταν αμέσως σαφές ποιο ήταν το ακριβές ζήτημα της βίζας ή πού κρατούνταν.

Ο Beijer υποπτεύεται εδώ και καιρό από πολλούς ανθρώπους ότι εμπλέκεται σε μια συμμορία που βρισκόταν πίσω από μια σειρά επιθέσεων, συμπεριλαμβανομένων των θανατηφόρων επιθέσεων σε σούπερ μάρκετ, που σκότωσαν 28 άτομα τη δεκαετία του ογδόντα στο Βέλγιο (Δείτε παρακάτω). Ο κ. Beijer αρνείται συνεχώς όλες τις κατηγορίες εναντίον του και λέει ότι είναι αθώος, παρόλο που τον στοιχειώνουν ξανά και ξανά.

Η σύλληψή του μπορεί να επιτρέψει στους ανακριτές που εξακολουθούν να εργάζονται στην ψυχρή υπόθεση των δολοφόνων Brabant να τον ανακρίνουν περαιτέρω και φέρεται να έγινε σε συντονισμό με αξιωματούχους του Βελγίου, οι οποίοι μέχρι την ώρα του Τύπου αναζητούσαν επίσης το νόμιμο δικαίωμα να ερευνήσουν πλήρως το σπίτι του κ. Beijer στην Πατάγια και μπορεί έχει χορηγηθεί, αν και υπήρχαν αντικρουόμενες αναφορές.

Το Pattaya News θα παράσχει οποιεσδήποτε περαιτέρω ενημερώσεις σχετικά με αυτήν την ιστορία, μόλις γίνουν διαθέσιμες.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την υπόθεση Brabant Killers, πατήστε ή κάντε κλικ εδώ.

Για περισσότερα από τον Τύπο των Βρυξελλών….

Φωτογραφίες: HLN

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/