Αυτοκίνητο που μετέφερε έξι μετανάστες εργάτες ανατράπηκε και πήρε φωτιά στην Πατάγια

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Πατάγια -

Ένα σεντάν που μετέφερε έξι Βιρμανούς εργάτες ανατράπηκε και τυλίχτηκε στις φλόγες χθες, 18 Ιανουαρίου.

Οι διασώστες και οι πυροσβέστες του Sawang Boriboon έσπευσαν στον τόπο του ατυχήματος κοντά στο θεματικό πάρκο Three Kingdoms στην περιοχή Banglamung του Chonburi.

Οι αρχές βρήκαν ένα φλεγόμενο σεντάν στη μέση του δρόμου. Ανατράπηκε και το σεντάν. Οι πυροσβέστες κατέστρεψαν τη φωτιά με νερό σε λιγότερο από δύο λεπτά.

Έξι θύματα τραυματίστηκαν, τρία σοβαρά. Ήταν όλοι Βιρμανοί εργάτες και δεν μπορούσαν να μιλήσουν ταϊλανδέζικα. Τα θύματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Banglamung για να λάβουν ιατρική βοήθεια.

Ένας ανώνυμος αυτόπτης μάρτυρας είπε στην αστυνομία ότι είδε το σεντάν να χάνει ξαφνικά τον έλεγχο, να χτυπά στο δέντρο και στη συνέχεια να αναποδογυρίζει. Τα θύματα σύρθηκαν από το αυτοκίνητο για να γλιτώσουν από τη φωτιά στην ώρα τους.

Οι ταυτότητες του θύματος δεν ήταν δυνατό να αναγνωριστούν λόγω του γλωσσικού φραγμού, είπε η αστυνομία.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!
Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.