Οι εργαζόμενοι στην Πατάγια λαμβάνουν ενισχυτικές δόσεις Covid-19

Πατάγια -

400 δόσεις εμβολίων Covid-19 έχουν χορηγηθεί σε εργαζόμενους σε πολλές επιχειρήσεις στην Πατάγια.

Οι παραλήπτες ενισχυτών ήταν κυρίως από μέσα και γύρω από την αγορά Tree Town στην Πατάγια. Ήρθαν για να λάβουν το αναμνηστικό εμβόλιο που χορηγήθηκε από ιατρικό προσωπικό από το Νοσοκομείο της Πόλης της Πατάγια χθες, 18 Ιανουαρίου, είπε ο κ. Pornchai Sankhaiad, βοηθός περιφερειακός αξιωματικός του Περιφερειακού Γραφείου Banglamung.

Ο Pornchai είπε ότι η αναμνηστική δόση θα προστατεύσει τους εργαζόμενους από τα πιο επιβλαβή συμπτώματα του κορωνοϊού όταν μολυνθούν. Μερικοί εργαζόμενοι έπρεπε να έρθουν σε στενή επαφή με πελάτες, όπως ένας αναβάτης ταξί μοτοσικλέτας ή ένας μασέρ, επομένως έπρεπε να κάνουν ένα επιπλέον τρύπημα τακτικά.

Είχαν χορηγηθεί 400 δόσεις και οι περισσότεροι λήπτες συμμορφώνονταν με αυτήν την πολιτική, είπε ο Pornchai, αν και τόνισε ότι ήταν εθελοντικό.


-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.