ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Οκτώ άνθρωποι επιβεβαιώθηκαν νεκροί ενώ επτά εξακολουθούν να αγνοούνται μετά την έκρηξη δεξαμενόπλοιου στην επαρχία Samut Songkhram

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Thairath Online

Εθνική -

Μια έκρηξη που σημειώθηκε σε ένα πετρελαιοφόρο ελλιμενισμένο στον ποταμό Mae Klong στην περιοχή Mueng του Samut Songkram χθες, 17 Ιανουαρίου, έχει προκαλέσει μέχρι στιγμής οκτώ επιβεβαιωμένα θύματα.

Πρώτα η προηγούμενη ιστορία μας:

Ένα πετρελαιοφόρο ικανό να αποθηκεύσει 3 εκατομμύρια λίτρα πετρελαίου εξερράγη και έπιασε φωτιά ενώ ελλιμενιζόταν στην επαρχία Samut Songkham.

Τώρα για την ενημέρωση μας:

Το δεξαμενόπλοιο «Smooth Sea 22» εξερράγη σε ναυπηγείο ενώ περίμενε τη συντήρηση. Επτά λιμενεργάτες (ένας Ταϊλανδός και έξι Βιρμανοί) εξακολουθούσαν να αγνοούνται.

Οκτώ εργάτες επιβεβαιώθηκε ότι σκοτώθηκαν. Ένας Ταϊλανδός και τρεις Βιρμανοί εργάτες τραυματίστηκαν από την έκρηξη.

Την ώρα της έκρηξης, 10 εργάτες βρίσκονταν στο πλοίο, ενώ άλλοι 30 στην όχθη του ναυπηγείου, δήλωσε ο κυβερνήτης του Samut Songkhram, Somnuk Promkaew.

Πρόσθεσε ότι το δεξαμενόπλοιο δεν ήταν άδειο όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, καθώς περιείχε ακόμα περίπου 25,000 λίτρα μαζούτ και 20,000 λίτρα ντίζελ.

Τα αίτια της έκρηξης βρίσκονται ακόμη υπό διερεύνηση.
-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.