Βρέθηκε πτώμα παρασυρόμενο από το Koh Si Chang στο Chonburi Αναγνωρίστηκε ως αγνοούμενος μετανάστης

Περιοχή Mueang, Chonburi —

Το σώμα ενός αγνοούμενου μέλους του πληρώματος του σκάφους μεταναστών ανασύρθηκε στα ανοιχτά του Koh Si Chang στις 15 Ιανουαρίου.

Οι διασώστες του Chonburi και η αστυνομία από το αστυνομικό τμήμα Saen Suk ανέσυραν το σώμα του κ. Yan Linong, το οποίο επέπλεε πέντε ναυτικά μίλια βόρεια του Koh Si Chang στις 8:30 μ.μ.

Το θύμα φορούσε μπλε πουκάμισο και πράσινο παντελόνι. Μεταφέρθηκε πίσω στην ηπειρωτική χώρα στην παραλία Bang Saen στην υποπεριφέρεια Saen Suk της περιοχής Muaeng, Chonburi.

Το θύμα, που ταυτοποιήθηκε ως Βιρμανός, αναφέρθηκε προηγουμένως ότι έπεσε στη θάλασσα ενώ επέβαινε σε αλιευτικό σκάφος κοντά στο Koh Pai στην υποσυνοικία Naklua στις 11 Ιανουαρίου στις 10:30.
-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.