Γυναίκα τράκαρε τη μηχανή της και πεθαίνει στην Πατάγια

Πατάγια -

Μια 45χρονη έφυγε από τη ζωή αφού τράκαρε το μηχανάκι της στις 3 τα ξημερώματα σήμερα 16 Ιανουαρίου.

Το ατύχημα σημειώθηκε μπροστά από το Soi Sukhumvit Pattaya 14/1 στην υποσυνοικία Naklua της συνοικίας Banglamung, Chonburi. Το θύμα, που αργότερα αναγνωρίστηκε ως η κα Wimonmanee Singkua, βρέθηκε νεκρό στο δρόμο δίπλα στον πεσμένο μαύρο Scoopy i.

Οι διασώστες του Sawang Boriboon που ανταποκρίθηκαν στο ατύχημα είπαν ότι το 45χρονο θύμα έχασε μεγάλη ποσότητα αίματος και πέθανε. Κανείς δεν ήταν μάρτυρας του ατυχήματος, αλλά η αστυνομία θα εξετάσει αργότερα το βίντεο CCTV για να μάθει τι είχε συμβεί. Το σώμα του θύματος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Banglamung για θρησκευτικές τελετές.


-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.