Συνελήφθη στη Μπανγκόκ η φερόμενη μητροκτόνος με προβλήματα ψυχικής υγείας

Εθνική -

Ψυχιατρικός ασθενής συνελήφθη την Κυριακή 15 Ιανουαρίου για δολοφονία της 61χρονης μητέρας του. Ο ύποπτος χτύπησε το κεφάλι της μητέρας του με μια σιδερένια βαλβίδα αερίου μέχρι που πέθανε, είπε η αστυνομία.

Η αστυνομία από το αστυνομικό τμήμα Lat Krabang ειδοποιήθηκε για το συμβάν στις 3 το μεσημέρι και έσπευσε στο σημείο με τους πρώτους ανταποκριτές. Το περιστατικό συνέβη σε μια ανώνυμη τετραώροφη πολυκατοικία στην περιοχή Lat Krabang της Μπανγκόκ.

Το σώμα της 61χρονης γυναίκας, της κυρίας Chai Chanprem, βρέθηκε σε ένα στρώμα βουτηγμένο στο αίμα σε ένα δωμάτιο στον τρίτο όροφο. Ήταν καλυμμένη με μια κουβέρτα από το κεφάλι μέχρι τη μέση. Όταν η αστυνομία την αποκάλυψε, διαπίστωσε ότι η γυναίκα είχε υποστεί σοβαρά τραύματα στο κεφάλι. Το πάτωμα του δωματίου ήταν γεμάτο αίματα. Η αστυνομία βρήκε επίσης μια σιδερένια βαλβίδα φιάλης αερίου βαμμένη με αίμα κοντά στο σώμα της κυρίας Τσάι.

Ο ύποπτος, ο οποίος έτυχε να είναι ο γιος του θύματος, ο κ. Noi Chanprem, συνελήφθη αμέσως στο σημείο. Ο 37χρονος ύποπτος παρέμεινε σιωπηλός και δεν έδωσε κατάθεση στην αστυνομία. Κούνησε μόνο το κεφάλι του και έκλεισε τα μάτια του κατά την αρχική ανάκριση, είπε η αστυνομία. Ο ύποπτος μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα Lat Krabang για νομική ενέργεια.

Γείτονες του θύματος είπαν στους αστυνομικούς ότι άκουσαν έναν θόρυβο που ακουγόταν σαν να ξυλοκοπούν στις 13 Ιανουαρίου στις 9 το βράδυ, αλλά δεν αναφέρθηκε καβγάς. Η αστυνομία πίστευε ότι ο ύποπτος είχε χρησιμοποιήσει μια σιδερένια βαλβίδα για να ξυλοκοπήσει μέχρι θανάτου τη μητέρα του.

Η εγγονή του θύματος, που ταξίδεψε για να αναγνωρίσει το σώμα του θύματος, είπε στην αστυνομία ότι ο ύποπτος ήταν ψυχικά άρρωστος. Είπε ότι μία φορά εισήγαγε τον ύποπτο σε ψυχιατρείο πριν από δύο χρόνια, αλλά μόλις πήρε εξιτήριο, τα ψυχικά του συμπτώματα επέστρεψαν και επιδεινώθηκαν καθώς αρνήθηκε να πάρει τα φάρμακά του.

Η εγγονή πρόσθεσε ότι είχε προειδοποιήσει προηγουμένως το θύμα να είναι προσεκτικό γιατί ο γιος της ήταν βίαιος και ότι έμενε μαζί του μόνη.

Η σορός του θύματος μεταφέρθηκε στο Ινστιτούτο Ιατροδικαστικής του Αστυνομικού Νοσοκομείου. Ο ύποπτος κρατείται για να αναμένει ιατρικές εξετάσεις για να εξεταστούν τα ψυχικά του προβλήματα.
-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.