Ρώσος τουρίστας δέχτηκε σωματική επίθεση επειδή φέρεται να αρνήθηκε να πληρώσει το λογαριασμό του μπαρ 60 μπατ στην Πατάγια

Πατάγια -

Ένας φερόμενος Ρώσος δειπνητής δέχτηκε επίθεση από ιδιοκτήτη μπαρ στην Πατάγια επειδή φέρεται να αρνήθηκε να πληρώσει τον λογαριασμό των 60 μπατ. Ο ιδιοκτήτης του μπαρ ισχυρίστηκε ότι ο τουρίστας ξεκίνησε τον καβγά χαστουκίζοντας την πρώτα στο πρόσωπο.

Ο Ρώσος τουρίστας περικυκλώθηκε από επισκέπτες μπαρ και χειριστές μπαρ του Μπονσάι Μπαρ όταν οι διασώστες του Sawang Boriboon έφτασαν στις 2:30 π.μ. σήμερα, 13 Ιανουαρίου. Ο τουρίστας, που αναγνωρίστηκε μόνο ως ο κ. Michel, στις αρχές των 50 του ήταν ζαλισμένος και μπερδεμένος και είχε υποστεί πολλαπλά τραύματα που δεν ήταν απειλητικά για τη ζωή του. Ήταν αιμόφυρτος αφού φέρεται να προσπάθησε να φύγει από το Μπονσάι Μπαρ όταν του ζητήθηκε να πληρώσει τον λογαριασμό του στα 60 μπατ, όπως είπε η ιδιοκτήτρια του μπαρ στο The Pattaya News μόνο ως η κυρία Τζέιν.

Το μπαρ βρίσκεται στην υποσυνοικία Nongprue της συνοικίας Banglamung, Chonburi. Η 53χρονη ιδιοκτήτρια του μπαρ, Τζέιν, ισχυρίστηκε ότι ο Μισέλ αρνήθηκε να πληρώσει την ταμπέλα των 60 μπατ και τη χαστούκισε στο πρόσωπο σε μια προσπάθεια να φύγει από το μπαρ.

Η κυρία Τζέιν παραδέχτηκε ότι εκείνη και οι υπάλληλοί της επιτέθηκαν σωματικά στον άνδρα για να τον εμποδίσουν να δραπετεύσει. Πρόσθεσε επίσης ότι πριν ο άνδρας προσπαθήσει να τραπεί σε φυγή, κάλεσε το προσωπικό της να κάνει παρέα μαζί του, αλλά απορρίφθηκε. Ήταν τόσο θυμωμένος με την απόρριψη και γι' αυτό θεωρήθηκε ότι αρνήθηκε να πληρώσει τον κάδο του.

Ο ιδιοκτήτης του μπαρ και ο Ρώσος τουρίστας κλήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της Πατάγια για να διευθετήσουν τη διαφορά. Η αστυνομία είπε στην ιδιοκτήτρια ότι θα έπρεπε να χρησιμοποιήσει μια πιο ειρηνική προσέγγιση ή να καλέσει αμέσως την αστυνομία όταν αντιμετωπίζει αναστατωμένους ξένους τουρίστες, καθώς η ενέργειά της θα μπορούσε να καταστρέψει την τουριστική εικόνα της Pattaya.

Οι αρχές είπαν ότι θα χρεώσουν τον ιδιοκτήτη, αλλά δεν αποκάλυψαν ποιες ήταν οι ακριβείς χρεώσεις. Ο Ρώσος τουρίστας δεν έκανε δηλώσεις στον Τύπο.
-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.