Ο Πρέσβης των ΗΠΑ ευχαριστεί τον υπουργό Δημόσιας Υγείας της Ταϊλάνδης Anutin Charnvirakul για την επιτυχή διαχείριση της πανδημίας

Εθνική -

Ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Ταϊλάνδη συναντήθηκε με τον Anutin Charnvirakul, Υπουργό Δημόσιας Υγείας, τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου, για να βρουν τρόπους για μελλοντική συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών.

Η εικόνα της συνάντησης μεταξύ του Anutin και του Robert F. Godec δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο του πολιτικού κόμματος του Anutin «The Bhumjai Thai Party».

Ο Godec συνάντησε τον Anutin στις 2 το μεσημέρι για να συστηθεί και να συζητήσει διάφορα θέματα. Ένας από αυτούς ήταν ο τρόπος με τον οποίο ο Anutin χειρίστηκε την πανδημία του Covid-19, για την οποία ο Godec είπε ότι εκτελέστηκε καλά, σύμφωνα με τον ιστότοπο Bhumjai Thai.

Οι δυο τους συζήτησαν επίσης για τη μελλοντική συνεργασία μεταξύ Ταϊλάνδης και Ηνωμένων Πολιτειών.


-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.