Ο υπουργός Δικαιοσύνης αποζημιώνει σχεδόν ένα εκατομμύριο μπατ σε θύματα πυρκαγιάς στο Mountain B Club στο Chonburi

Chonburi -

Ο υπουργός Δικαιοσύνης της Ταϊλάνδης αποζημίωσε 954,104 μπατ σε 12 θύματα της πυρκαγιάς στο Mountain B Club που σκότωσε 26 παρευρισκόμενους και τραυματίστηκε πολύ περισσότερο στις 5 Αυγούστου 2022.

Ο υπουργός Somsak Thepsutin παρέδωσε προσωπικά τα χρήματα της αποζημίωσης σε 12 θύματα της πυρκαγιάς στο περιφερειακό γραφείο Sattahip στο Chonburi χθες, 10 Ιανουαρίου.

Είπε ότι θα παρέχεται συνεχώς οικονομική βοήθεια στα θύματα σύμφωνα με τις αρχές του Τμήματος Προστασίας Δικαιωμάτων και Ελευθεριών. Η πρώτη δόση της αποζημίωσης, συνολικού ύψους 2.17 εκατομμυρίων μπατ, διανεμήθηκε σε 19 θύματα στις 19 Αυγούστου 2022 και η δεύτερη δόση, αξίας 1.9 εκατομμυρίων μπατ, δόθηκε σε άλλα 25 θύματα.

57 άνθρωποι σκοτώθηκαν ή τραυματίστηκαν στο Βουνό Β' κλαμπ φωτιά που συνέβη στην περιοχή Sattahip του Chonburi στις 10 Ιανουαρίου.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.