Ρώσοι τουρίστες φέρεται να έχασαν χιλιάδες δολάρια που φυλάσσονταν σε θυρίδες ξενοδοχείου στην Πατάγια

Πατάγια -

Δύο Ρώσοι τουρίστες υπέβαλαν αναφορές στην αστυνομία σε ξεχωριστές υποθέσεις χθες, 8 Ιανουαρίου, ισχυριζόμενοι ότι τα χρήματά τους που ήταν ασφαλισμένα σε χρηματοκιβώτια στο ίδιο ξενοδοχείο στην Πατάγια είχαν εξαφανιστεί.

Το πρώτο θύμα, ο κ. Oleg Gipke, ήρθε να καταγγείλει την υπόθεση στο αστυνομικό τμήμα της Pattaya στις 10 το βράδυ. Είπε στην αστυνομία ότι έμενε σε ξενοδοχείο στην Πατάγια και κράτησε τα 5,000 δολάρια του σε χρηματοκιβώτιο που του παρείχε το ξενοδοχείο.

Η αστυνομία της Πατάγια απέκρυψε το όνομα του ξενοδοχείου εν αναμονή περαιτέρω νομικής έρευνας.

Ο κ. Γκίπκε είπε ότι στις 4 Ιανουαρίου παρατήρησε μια παρατυπία με το χρηματοκιβώτιο αν και δεν περιέγραψε τη φύση αυτής της παρατυπίας. Στη συνέχεια άνοιξε το χρηματοκιβώτιο, μέτρησε τα χρήματά του και διαπίστωσε ότι περίπου 1,000 δολάρια ΗΠΑ έλειπαν από τη στοίβα των χρημάτων του. Στη συνέχεια ζήτησε από το προσωπικό του ξενοδοχείου να ελέγξει τις εγγραφές CCTV, αλλά αρνήθηκε επειδή το προσωπικό είπε ότι πρέπει πρώτα να υποβάλει αναφορά στην αστυνομία. Αυτό οδήγησε τον κ. Γκίπκε να αναφέρει το παράπονό του στην αστυνομία χθες το βράδυ.

Δεν ήταν σαφές γιατί υπήρξε καθυστέρηση στο αρχικό περιστατικό και στην έκθεση της αστυνομίας.

Μια άλλη περίπτωση, που ήταν σχεδόν ακριβώς παρόμοια με το περιστατικό του κ. Γκίπκε, συνέβη με την κα Ναταλίνα Τσέρνοβα, Ρωσίδα υπήκοο.

Ήρθε επίσης να αναφέρει την εξαφάνιση των μετρητών της χθες στο αστυνομικό τμήμα της Πατάγια, λέγοντας ότι τα χρήματά της αξίας 4,000 δολαρίων ΗΠΑ είχαν εξαφανιστεί από τη στοίβα των 16,000 δολαρίων της. Η κυρία Τσέρνοβα είπε ότι κράτησε τα χρήματά της σε χρηματοκιβώτιο και έμενε στο ίδιο ξενοδοχείο με τον κ. Γκίπκε. Τα δύο θύματα δεν γνωρίζονταν μεταξύ τους, σημειώνει το The Pattaya News.

Τα περιστατικά φέρεται να μπερδέψανε τα δύο θύματα καθώς τα χρήματά τους είχαν εξαφανιστεί χωρίς ίχνη και μόνο ένα μέρος τους εξαφανίστηκε. Η αστυνομία της Πατάγια εξετάζει τώρα πλάνα από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του ξενοδοχείου και ρωτά το προσωπικό για περισσότερες πληροφορίες.
-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.