Πέντε φροντιστές καταστημάτων κάνναβης χωρίς άδεια μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της Πατάγια – ΒΙΝΤΕΟ

Πατάγια -

Πέντε μη αδειοδοτημένοι φροντιστές καταστημάτων κάνναβης οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της πόλης Pattaya.

Χθες το βράδυ, (6 Ιανουαρίουth), η αστυνομία της πόλης Pattaya, η τουριστική αστυνομία και το Υπουργείο Δημόσιας Υγείας επιθεώρησαν καταστήματα κάνναβης στην περιοχή Pattaya.

Ένα κατάστημα κάνναβης στην Pattaya Walking Street και τέσσερα καταστήματα κάνναβης στο Soi Bua Khao βρέθηκαν χωρίς νόμιμη άδεια πώλησης κάνναβης. Αυτοί οι φροντιστές από καταστήματα κάνναβης οδηγήθηκαν στην αστυνομία της πόλης Pattaya για περαιτέρω νομικές ενέργειες.

Τα ονόματα των συγκεκριμένων χώρων δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα από την αστυνομία της Πατάγια.

Το Υπουργείο Δημόσιας Υγείας και οι αρμόδιοι υπάλληλοι έχουν ήδη δημοσιοποιήσει για τους νόμους περί κάνναβης στο παρελθόν.

Η αστυνομία της πόλης Pattaya, η τουριστική αστυνομία και το Υπουργείο Δημόσιας Υγείας επιθεώρησαν πολλά καταστήματα κάνναβης γύρω από την Pattaya για να ελέγξουν τη συμμόρφωση με τους αυστηρότερους κανόνες που τέθηκαν πρόσφατα σε ισχύ στην Ταϊλάνδη.

Η αστυνομία της Πατάγια, με επικεφαλής τον αρχηγό Kunlachart Kunlachai, προειδοποίησε τους μη αδειοδοτημένους πωλητές κάνναβης στο Walking Street ότι εάν δεν είχαν άδεια, θα έπρεπε να πάνε.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.