Βρέθηκε πτώμα μέσα σε βυθισμένο αυτοκίνητο στη δεξαμενή Chonburi

ΦΩΤΟ: ชลบุรีทูเดย์

Περιοχή Σρι Ράτσα, Τσονμπούρι —

Ένας ελεύθερος δύτης κυνηγούσε ψάρια στη δεξαμενή του Regional Irrigation Office 9 στην περιοχή Sri Racha, Chonburi, όταν έπεσε πάνω σε ένα σώμα παγιδευμένο μέσα σε ένα βυθισμένο σεντάν χθες, 5 Ιανουαρίου.

Η δεξαμενή που βρίσκεται στην υποσυνοικία Bang Phra εποπτεύεται από το Περιφερειακό Γραφείο Άρδευσης 9. Ο ψαράς, ο 29χρονος κ. Witoon Boonprakom, έκανε ελεύθερη κατάδυση για ψάρια βάθους τρία μέτρα και έξι μέτρα μακριά από την όχθη της δεξαμενής όταν έπεσε σε λευκό σεντάν Toyota Vios στο κάτω μέρος της λίμνης.

Ο κ. Witoon είπε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι αρχικά είχε αμφιβολίες για την ανακάλυψή του, έτσι βγήκε ξανά στην επιφάνεια και βούτηξε πίσω για να επιβεβαιώσει ότι ήταν όντως αυτοκίνητο. Μόλις βεβαιώθηκε, βγήκε από τη δεξαμενή και επικοινώνησε με τις αρχές.
ΦΩΤΟ: ชลบุรีทูเดย์

Η ομάδα δύτης διάσωσης χρειάστηκε 10 λεπτά για να βρει το αυτοκίνητο και λίγο χρόνο για να το βγάλει από το νερό ένα γερανοφόρο. Το αυτοκίνητο είχε πινακίδα κυκλοφορίας στην Μπανγκόκ. Ο προφυλακτήρας του ήταν ελαφρώς χαλαρός και κατεστραμμένος. Όλα τα παράθυρα ήταν κλειδωμένα, οπότε η ομάδα διάσωσης έπρεπε να σπάσει ένα από τα παράθυρα για να ανασύρει ένα αρσενικό πτώμα παγιδευμένο στη θέση του οδηγού.

Οι αρχές είπαν στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι δεν μπορούσαν να αναγνωρίσουν την ταυτότητα του πτώματος, αλλά ανήκε σε έναν άνδρα ηλικίας μεταξύ 30-40 ετών. Φορούσε ένα κοντομάνικο σκούρο πουκάμισο και ένα μακρύ σκούρο παντελόνι. Το σώμα ήταν σε αποσύνθεση, η ιατροδικαστική ομάδα πίστευε ότι το θύμα ήταν νεκρό για τουλάχιστον 10 ημέρες. Δεν βρέθηκαν τραύματα, σύμφωνα με την ιατροδικαστική ομάδα.

ΦΩΤΟ: ชลบุรีทูเดย์

Μετά τον έλεγχο του αυτοκινήτου, οι αρχές διαπίστωσαν ότι το γρανάζι του αυτοκινήτου βρισκόταν στη θέση D, με ένα κλειδί κολλημένο στην ανάφλεξη. Βρήκαν επίσης μια βαλίτσα, ένα κράνος, ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια και ένα skateboard μέσα στο πορτμπαγκάζ. Δεν βρέθηκαν έγγραφα που να μπορούν να ταυτοποιήσουν το πτώμα.

Οι ερευνητές της Σρι Ράτσα υποψιάστηκαν ότι το θύμα μπορεί να έπεσε στη δεξαμενή κατά λάθος ενώ περιηγούνταν σε μια καμπύλη δίπλα στην τράπεζα βρωμιάς της δεξαμενής. Είπαν επίσης ότι το θύμα μπορεί να ταξίδεψε με μεγάλη ταχύτητα και να μην ήταν εξοικειωμένο με το δρόμο.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι προσπάθειες των αρχών για την ταυτοποίηση του θύματος και τον εντοπισμό της οικογένειάς του χρησιμοποιώντας την πινακίδα του. Η σορός φυλάσσεται στο νοσοκομείο Laem Chabang για να υποβληθεί σε νεκροψία.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.