Αναγνωρίστηκαν δύο ακόμη αγνοούμενοι ναύτες του Βασιλικού Ναυτικού της Ταϊλάνδης, πέντε εξακολουθούν να αγνοούνται, ο αριθμός των νεκρών αυξήθηκε στους 24

Prachuap Khiri Khan –

Δύο ακόμη πτώματα των αξιωματικών του ναυτικού που είχε χαθεί ταυτοποιήθηκαν. Πέντε από αυτούς εξακολουθούν να αγνοούνται και ο αριθμός των νεκρών ανήλθε στους 24.

Η πρώτη μας προηγούμενη ιστορία:

Ένα πλοίο του Βασιλικού Ναυτικού της Ταϊλάνδης ανατράπηκε στα ανοιχτά της συνοικίας Bang Saphan. 73 μέλη του πληρώματος έχουν διασωθεί ενώ περίπου 33 εξακολουθούν να βρίσκονται στη θάλασσα.

Τώρα για την ενημέρωση:

Το Βασιλικό Ναυτικό της Ταϊλάνδης ανακοίνωσε σήμερα το πρωί (29 Δεκεμβρίουth) στις 11:30 π.μ. ότι έχουν ταυτοποιήσει δύο ακόμη πτώματα που βρέθηκαν χθες (28 Δεκεμβρίου) . Τα πτώματα τους έχουν πλέον αναγνωριστεί. Κανένα από τα πτώματα δεν βρέθηκε σήμερα μέχρι τις 11:30 π.μ.

Αυτό ανεβάζει τον συνολικό αριθμό των νεκρών σε 24, ενώ 5 εξακολουθούν να αγνοούνται. Οι 22 από τους 24 ταυτοποιούνται θετικά ως μέλη του πληρώματος του HTMS Sukhothai. Οι προσπάθειες έρευνας και διάσωσης βρίσκονται σε εξέλιξη.

Το Βασιλικό Ναυτικό της Ταϊλάνδης αναφέρει ότι δεν βρέθηκαν πτώματα κατά την έρευνα στη βυθισμένη κορβέτα HTMS Sukhothai η οποία είναι ακόμη υποβρύχιαε σε αυτό το στάδιο.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2022!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.