Συνελήφθη παράνομος διαδικτυακός έμπορος όπλων στο Sattahip

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Sattahip, Chonburi —

Η αστυνομία του Sattahip σε συνεργασία με το Κεντρικό Γραφείο Ερευνών συνέλαβε έναν φερόμενο παράνομο έμπορο όπλων και κατέσχεσε τρία όπλα και σχεδόν εκατό φυσίγγια την Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου.

Οι αστυνομικοί που συνέλαβαν προσποιήθηκαν ότι παρήγγειλαν όπλο στον ύποπτο και τον συνέλαβαν όταν έφτασε με το όχημά του στο ραντεβού. Στη συνέχεια η αστυνομία συνόδευσε τον φερόμενο ως έμπορο όπλων, τον 31χρονο κ. Yosakorn Atharn, στο σπίτι του στην περιοχή Sattahip του Chonburi, όπου η αστυνομία βρήκε και κατασχέθηκε:

Ένα περίστροφο διαμετρήματος 38, ένα ημιαυτόματο πιστόλι διαμετρήματος ,38 με γεμιστήρα φυσιγγίων, ένα άλλο ημιαυτόματο πυροβόλο όπλο, περίπου 100 φυσίγγια ,38 και δύο εργαλεία για την τροποποίηση πυροβόλων όπλων. Ο Yosakorn φέρεται να παραδέχτηκε ότι αυτά τα αντικείμενα ήταν δικά του.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Ο ύποπτος παρήγαγε παράνομα παράνομα πυροβόλα όπλα και τα πουλούσε διαδικτυακά για δύο μήνες, σύμφωνα με την αστυνομία. Ο ύποπτος είπε ότι έμαθε να μετατρέπει όπλα BB σε όπλα εργασίας από το YouTube και αγόρασε μη τροποποιημένα όπλα BB και ανταλλακτικά από τη Lazada, μια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου.

Ο ύποπτος ισχυρίστηκε επίσης ότι πούλησε παράνομα πυροβόλα όπλα μέσω ενός πράκτορα που αναγνωρίστηκε ως Phiw μόνο δύο φορές προτού συλληφθεί. Αυτές τις δύο φορές ο ύποπτος κράτησε στον εαυτό του 15,900 μπατ και 14,900 μπατ ενώ πλήρωσε στον πράκτορά του 1,900 και 400 μπατ ως προμήθεια. Ο ατζέντης του είναι ακόμα ελεύθερος, είπε η αστυνομία.

Αρχικά, η αστυνομία κατηγόρησε τον ύποπτο για αγορά, χρήση ή εισαγωγή πυροβόλων όπλων ή πυρομαχικών χωρίς άδεια, απόπειρα πώλησης πυροβόλων όπλων ή πυρομαχικών χωρίς άδεια, κατοχή πυροβόλων όπλων ή πυρομαχικών χωρίς άδεια και οπλοφορία δημόσια. Η αστυνομία του Sattahip θα εξέδιδε ένταλμα σύλληψης στον πράκτορα του υπόπτου μόλις συγκεντρώσει αρκετά στοιχεία.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.