Η Pattaya θα φιλοξενήσει το Ramayana Run 2023 στις 8 Ιανουαρίου

Πατάγια -

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε τη νέα χρονιά με μια υγιεινή και γεμάτη διασκέδαση δραστηριότητα; Μην κοιτάξετε πέρα ​​από τη μεγαλύτερη εκδήλωση τρεξίματος στο υδάτινο πάρκο Ramayana!

Τοποθετημένο στην πολυσύχναστη πόλη της Πατάγια, το υδάτινο πάρκο Ramayana είναι το μεγαλύτερο υδάτινο πάρκο στην Ταϊλάνδη και ένας δημοφιλής προορισμός τόσο για τους ντόπιους όσο και για τους τουρίστες. Το πάρκο μπορεί να υπερηφανεύεται για μια ποικιλία από συναρπαστικές νεροτσουλήθρες, πισίνες με κύμα και επιθέματα βουτιάς για όλες τις ηλικίες.

Αλλά η διασκέδαση δεν σταματά εκεί – τον ​​επόμενο χρόνο, στις 8 Ιανουαρίου, το υδάτινο πάρκο Ramayana θα φιλοξενήσει την εκδήλωση τρεξίματος «Ramayana Run 2023» που επιτρέπει στους συμμετέχοντες να κάνουν έναν γύρο γύρω από το πάρκο απολαμβάνοντας το όμορφο τοπίο και τη χαρούμενη ατμόσφαιρα.

Είτε είστε έμπειρος δρομέας είτε απλά θέλετε να γίνετε πιο υγιείς, υπάρχει μια απόσταση (3-6-10 χλμ.) για να συμμετάσχετε όλοι. Το καλύτερο από όλα, αφού περάσετε τη γραμμή τερματισμού, μπορείτε να δροσιστείτε και να γιορτάσετε επίτευγμα με μια δροσιστική βουτιά στο νερό για μόλις 375 μπατ και 325 μπατ για τα παιδιά σας.

Το υδάτινο πάρκο Ramayana είναι ανοιχτό από τις 11 π.μ. έως τις 6 μ.μ. και είναι κλειστό μόνο τις Τετάρτες. Γιατί λοιπόν να περιμένετε; Εγγραφείτε στο Υδάτινο πάρκο Ramayana και ξεκινήστε τη νέα σας χρονιά με μια υγιεινή και ικανοποιητική δραστηριότητα. Τα λέμε στην αφετηρία!


-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.