Νεαρή γυναίκα τραυματισμένη από χαμηλό καλώδιο στην Πατάγια, προτρέπει τους αξιωματούχους να αναλάβουν δράση

Πατάγια -

  Μια γυναίκα αυτοκινητίστρια παρότρυνε τους αξιωματούχους της Πατάγια να κάνουν κάτι για ένα χαμηλό καλώδιο στο οποίο έπεσε ενώ οδηγούσε στο σπίτι τη νύχτα χθες, 25 Δεκεμβρίου.

Η γυναίκα, η 27χρονη κυρία Kritsana Yensuk, είπε στο The Pattaya News ότι έπεσε στο πρόσωπό της από ένα χαμηλό καλώδιο στη διασταύρωση στην υποσυνοικία Naklua της συνοικίας Banglamung, Chonburi. Το ατύχημα που η Κριτσάνα είπε ότι τραυμάτισε το αριστερό της μάτι συνέβη γύρω στις 7:30 ενώ πήγαινε από τη δουλειά στο σπίτι της.

Η Κριτσάνα ήταν υπάλληλος σε ένα εστιατόριο στην Πατάγια. Είπε ότι οδηγούσε τη μηχανή της στο σπίτι σε αυτή τη διαδρομή κάθε μέρα. Ο δρόμος ήταν αρκετά σκοτεινός, αλλά ευτυχώς δεν οδήγησε με μεγάλη ταχύτητα. Η Κριτσάνα πρόσθεσε ότι το μηχανάκι της έπεσε στην αντίθετη λωρίδα όταν την έπιασε ένα καλώδιο. Αν υπήρχε αυτοκίνητο στην αντίθετη λωρίδα, θα είχε τρακάρει και θα είχε τραυματιστεί μεγαλύτερα, δήλωσε η Κριτσάνα.

Από την ανησυχία ότι άλλοι οδηγοί θα αντιμετώπιζαν το ίδιο ατύχημα, το θύμα αφαίρεσε το καλώδιο από το δρόμο και το τύλιξε γύρω από έναν κοντινό στύλο ρεύματος. Είπε ότι ήθελε οι αρμόδιες αρχές να απαλλαγούν από όλα τα επικίνδυνα χαμηλά καλώδια, καθώς θα μπορούσαν να προκαλέσουν πολύ χειρότερους τραυματισμούς σε άλλους.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

 

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.