ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τουλάχιστον 30 ναύτες εξακολουθούν να αγνοούνται μετά τη βύθιση του πλοίου του Βασιλικού Ναυτικού της Ταϊλάνδης

Prachuap Khiri Khan –

Μια εκτεταμένη έρευνα για τον εντοπισμό τουλάχιστον 30 αγνοουμένων ναυτικών συνεχίζεται ακόμα μετά τη βύθιση του HTMS Sukhothai σε καταιγίδα στον Κόλπο της Ταϊλάνδης το βράδυ της Κυριακής.

Πρώτα η προηγούμενη ιστορία μας:

Ένα πλοίο του Βασιλικού Ναυτικού της Ταϊλάνδης ανατράπηκε στα ανοιχτά της συνοικίας Bang Saphan. 73 μέλη του πληρώματος έχουν διασωθεί ενώ περίπου 33 εξακολουθούν να βρίσκονται στη θάλασσα.

Τώρα για την ενημέρωση μας:

Το Βασιλικό Ναυτικό της Ταϊλάνδης διέψευσε τις πληροφορίες ότι 10 από τους αγνοούμενους ναύτες βρέθηκαν και ένας ήταν νεκρός. Δήλωσαν ότι περισσότερα από ένα πλοία είχαν βυθιστεί, αν και δεν έδωσαν λεπτομέρειες για άλλα πλοία.

Το HTMS Sukhothai, μια κορβέτα κλάσης Rattanakosin, ανατράπηκε στα ανοιχτά του Prachuap Khiri Khan περίπου στις 11.30 την Κυριακή, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Πολεμικού Ναυτικού, ναύαρχος Pokkrong Monthatpalin.

Τα περισσότερα από τα 106 μέλη του πληρώματος διασώθηκαν, αλλά περίπου 30-31 από αυτούς εξακολουθούσαν να παρασύρονται. Όλοι πιστεύεται ότι φορούσαν σωσίβια.

Το πλήρωμα βρισκόταν στο HTMS Sukhothai σε περιπολία 20 ναυτικών μιλίων ανοικτά της ακτής από την περιοχή Bang Saphan, στην επαρχία Prachuap Khiri Khan, όπου το πλοίο ανατράπηκε από ψηλά κύματα στη φουρτουνιασμένη θάλασσα.

Το θαλασσινό νερό άρχισε να χύνεται στην κορβέτα και το ρεύμα κόπηκε. Η κύρια μηχανή σταμάτησε να λειτουργεί και το πλοίο έπεσε εκτός ελέγχου. Το πλοίο, που κατασκευάστηκε από την Tacoma Boatbuilding Company, στην Ουάσιγκτον των ΗΠΑ, στη συνέχεια ανατράπηκε γύρω στις 11:30 την Κυριακή.

Οι προσπάθειες έρευνας και διάσωσης από πολλά πλοία συνεχίζονται.
-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.