Μεθυσμένος άνδρας βρέθηκε αφημένος στην άκρη του δρόμου στην Πατάγια, αφού ο «φίλος» του φέρεται να τον εγκατέλειψε

Πατάγια -

Ένας μεθυσμένος άνδρας βρέθηκε στην άκρη του δρόμου με ένα χαλασμένο μηχανάκι αφού ο φίλος του φέρεται να τον άφησε στην Πατάγια.

Η αστυνομία της πόλης Pattaya ειδοποιήθηκε για έναν μεθυσμένο άνδρα στην Pattaya Third Road απέναντι από το Soi Korpai στο Nongprue νωρίς χθες το πρωί (14 Δεκεμβρίουth).

Αυτοί και το Pattaya News έφτασαν στη σκηνή για να βρουν έναν άνδρα που ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κύριος Ντίρεκ, 53 ετών, ο οποίος ήταν βαριά μεθυσμένος και πολύ συναισθηματικός. Σε κοντινή απόσταση, η αστυνομία βρήκε ένα κατεστραμμένο μηχανάκι.

Οι κάτοικοι της περιοχής είπαν ότι υπήρχε ένας άλλος άνδρας που οδηγούσε αυτή τη μοτοσικλέτα, ενώ ο κύριος Ντίρεκ ήταν ο επιβάτης. Ωστόσο, ο άνδρας άφησε τον κύριο Ντίρεκ με το μηχανάκι και διέφυγε από την περιοχή για άγνωστους λόγους. Η αστυνομία υποπτεύεται ότι ο οδηγός είχε ατύχημα και τράπηκε σε φυγή επειδή ήταν επίσης υπό την επήρεια, αλλά άφησε τον φίλο του σε κατάσταση μέθης αποκλεισμένο.

Ο κ. Direk και η μοτοσικλέτα του οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της πόλης Pattaya για περαιτέρω ανάκριση και για να επιτρέψουν στον Direk να ξεσηκωθεί, καθώς ήταν σχεδόν ακατανόητος και μιλούσε σε κύκλους σύμφωνα με την αστυνομία της πόλης Pattaya.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.