Το Pattaya Countdown 2023 ανακοινώθηκε επίσημα με πλήρεις λίστες συναυλιών

Πατάγια -

Το Pattaya Countdown 2023 θα πραγματοποιηθεί από τις 29 Δεκεμβρίουth έως 31 Δεκεμβρίου 2022

Η εκδήλωση ανακοινώθηκε επίσημα σήμερα το απόγευμα (14 Δεκεμβρίου) από τον δήμαρχο της πόλης Pattaya Poramet Ngampichet, τον Πρόεδρο του Οργανισμού Επαρχιακής Διοίκησης Chonburi (OrBorJor) Wittaya Khunplome και την Τουριστική Αρχή της Ταϊλάνδης (TAT) της Pattaya, κα Anoma Wongyai.'

Ο κ. Poramet είπε, «Το MONO26 PATTAYA​ COUNTDOWN​ 2023 «The Festival of Seaverse» θα πραγματοποιηθεί στην προβλήτα Bali Hai για τρεις ημέρες και τρεις νύχτες από τις 29 Δεκεμβρίου.th μέχρι τον Δεκέμβριο του 31st. "

Ο κ. Wittaya είπε: «Η αντίστροφη μέτρηση της Pattaya 2023 θα είναι το μεγαλύτερο γεγονός της χρονιάς στην Πατάγια. Φέτος το φεστιβάλ αντίστροφης μέτρησης θα φέρει πίσω μια θετική οικονομία και ευτυχία στην Pattaya, Chonburi.

Η κ. Anoma είπε, «Πάντα υποστηρίζαμε τον έντονο τουρισμό για την Πατάγια. Θέλουμε τόσο οι Ταϊλανδοί όσο και οι ξένοι να συμμετάσχουν στην αντίστροφη μέτρηση της Πατάγια».

Τραγουδιστές και μουσικά συγκροτήματα ακολουθούν τη σειρά:

Περιλαμβάνονται τραγουδιστές και μουσικά συγκροτήματα από την Ταϊλάνδη PP Billkin, Bodyslam, Bowkylion, Zani+Oat+Pop, The Toys, Tilly Birds, Palmy, Zom Marie, Lipta, Pong SMF, Urboy TJ, Two Popetorn, Wonder Frame, Klear, Angie και F. Hero.

Τραγουδιστές εισαγωγής KPop είναι το Sandara Park, το Bambam και το Sunmi.

Θα υπάρξουν επίσης μεγάλες εκπλήξεις, σύμφωνα με τους διοργανωτές.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.