Ταϊλάνδη Time Machine: Μια αναδρομή σε αυτήν την εβδομάδα ΠΕΡΥΣΙΝΑ στις κορυφαίες ειδήσεις της Ταϊλάνδης: Pattaya, η τουριστική πόλη του μέλλοντος και πολλά άλλα

Το παρακάτω είναι ένα εβδομαδιαίο άρθρο που εξετάζει την ίδια χρονική περίοδο ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ στις ειδήσεις της Πατάγια και της Ταϊλάνδης.

Αυτή η εβδομαδιαία λειτουργία κάνει μια αναδρομή σε ειδήσεις από την ίδια περίοδο πέρυσι (και μερικές φορές διαφορετικά χρονικά παράθυρα, όπως έξι μήνες ή τρεις μήνες) για να δείτε πώς έχουν αλλάξει τα πράγματα, παρακολουθήστε την εξέλιξη των ιστοριών, καθώς και δείτε πιθανές αθετημένες υποσχέσεις ή πράγματα που δεν πραγματοποιήθηκαν όπως είχε υποσχεθεί στην Πατάγια και την Ταϊλάνδη.

Καθώς δημοσιεύουμε δεκάδες ιστορίες την εβδομάδα, αυτός είναι ένας γρήγορος τρόπος για τους ανθρώπους να ρίξουν μια ματιά στις μεγαλύτερες ιστορίες πριν από ένα χρόνο, όπως επιλέχθηκαν από τη συντακτική μας ομάδα, και πώς μας επηρεάζουν σήμερα και σχετίζονται με τις τρέχουσες ειδήσεις. Ωστόσο, δεν έχουν ιδιαίτερη σειρά σημασίας, κατά προσέγγιση κατά σειρά δημοσίευσης.

Αυτή την εβδομάδα, καλύπτουμε τη δεύτερη εβδομάδα του Δεκεμβρίου 2021, από την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021 έως το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021.

Πάμε…

1. Οδηγός ταξί μοτοσικλέτας, με εγγύηση για τη δολοφονία δύο οδηγών ταξί μοτοσικλετών, συνελήφθη ξανά για τον θάνατο τρίτου ταξιτζή στο Πουκέτ

Συνελήφθη ένας ντόπιος μοτοσικλετιστής, ο οποίος διασώθηκε πρόσφατα για τη δολοφονία δύο συναδέλφων οδηγών ταξί αφού φέρεται να πυροβόλησε έναν άλλο μοτοσικλετιστή ταξί μπροστά από τον νέο τερματικό σταθμό λεωφορείων του Πουκέτ.

2. Δεκαεννέα άτομα συνελήφθησαν σε ένα φερόμενο άντρο διαδικτυακού τζόγου στην περιοχή Πατάγια

Δεκαεννέα άτομα συνελήφθησαν σε αυτό που οι αρχές περιέγραψαν ως άντρο διαδικτυακού τζόγου στο Banglamung.

Μια ομάδα από την αστυνομία Nongprue έκανε έφοδο σε δύο σπίτια στο Nongprue και συνελήφθησαν συνολικά δεκαεννέα άτομα. Η αστυνομία κατέσχεσε επίσης δεκαοκτώ σετ υπολογιστών.

3. Η Pattaya παρουσιάζει την πενταετή στρατηγική της για την ανάπτυξη της πόλης ως «Τουριστική Πόλη του Μέλλοντος»

Οι αρχές της πόλης Pattaya και του Πανεπιστημίου Burapha συνέταξαν από κοινού το «Σχέδιο Ανάπτυξης της Πόλης Pattaya 2023-2027» για την ανάπτυξη της Pattaya σε μια τουριστική πόλη του μέλλοντος, αποκάλυψε ο δήμαρχος Sonthaya Klunplome χθες, 8 Δεκεμβρίου.

Το σχέδιο έχει σχεδιαστεί για να κάνει την Pattaya, σύμφωνα με αξιωματούχους, την «Τουριστική Πόλη του Μέλλοντος».

4. Περισσότερα από 20 θύματα αλλοδαπών και Ταϊλανδών παρακολουθούν την υπόθεση απάτης υπαλλήλων της τράπεζας Pattaya

Περισσότερα από 20 θύματα αλλοδαπών και Ταϊλανδών έχουν παρακολουθήσει στο αστυνομικό τμήμα της πόλης Pattaya σήμερα το πρωί σχετικά με την υπόθεση ενός βοηθού διευθυντή τραπεζικού υποκαταστήματος στην περιοχή της Πατάγια, με αποτέλεσμα να χάσουν σημαντικά χρηματικά ποσά λόγω υποτιθέμενης απάτης και απάτης.

5. Η Pattaya μελετά μια πρόταση για τη μετατροπή των αυτοκινήτων ταξί σε ηλεκτρικά αυτοκίνητα ως μέρος του έργου Eastern Economic Corridor

Η Πόλη της Πατάγια σπουδάζει α πρόταση να μετατραπούν τα αυτοκίνητα ταξί σε ηλεκτρικά αυτοκίνητα ταξί, η οποία θα είναι η πρώτη θέση στην ΕΟΚ (Ανατολικός Οικονομικός Διάδρομος) που θα το κάνει και θα είναι ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός, σύμφωνα με τους σχεδιαστές, για βιώσιμο φιλικό προς το περιβάλλον τουρισμό στην Ταϊλάνδη και την Πατάγια. 

Αυτό είναι όλο για αυτήν την εβδομάδα, τα λέμε την επόμενη εβδομάδα.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/