Η Maxim International Urban Mobility Service ξεκίνησε να λειτουργεί στην Pattaya

Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Πατάγια μπορούν τώρα να κάνουν κράτηση για ένα αυτοκίνητο ή μια βόλτα με ποδήλατο, καθώς και μια παράδοση με κούριερ.

Με το Maxim, οι χρήστες βιώνουν όχι μόνο άνετες αλλά και προσιτές βόλτες. Η τιμή ξεκινά από 20 μπατ. είναι γνωστό αμέσως μετά τον καθορισμό της διαδρομής και δεν εξαρτάται από την κατάσταση της κυκλοφορίας. Αυτό επιτρέπει στους επιβάτες να προγραμματίζουν εύκολα τα έξοδά τους.

Μπορείτε να δημιουργήσετε διαδρομές που περιλαμβάνουν πολλές διευθύνσεις, να αλλάξετε τη διαδρομή καθ' οδόν, να κλείσετε ένα όχημα για την τρέχουσα ώρα ή να προγραμματίσετε την παραγγελία σας και να στείλετε έναν σύνδεσμο για να μοιραστείτε τη διαδρομή εάν θέλετε να πείτε σε άλλο άτομο πού βρίσκεστε.

Παράδοση με courier
Οι χρήστες μπορούν να παραγγείλουν μια παράδοση πακέτων, εγγράφων και άλλων πραγμάτων από την άνεση του σπιτιού τους. Στην ενότητα σχολίων, μπορείτε να καθορίσετε πρόσθετες πληροφορίες, όπως τι ακριβώς πρέπει να παραδοθεί.

Η Υπηρεσία δέχεται παραγγελίες στην εφαρμογή Maxim που μπορούν να ληφθούν στο App Store, στο Google Play, στο AppGallery, καθώς και στο taximaxim.com/th

Κερδίστε χρήματα με τη Maxim
Η Υπηρεσία προσφέρει στους οδηγούς και τους ταχυμεταφορείς να εκτελούν παραγγελίες με ευνοϊκούς για αυτούς όρους. Η συνεργασία με την Υπηρεσία μπορεί να είναι μια εργασία πλήρους απασχόλησης, καθώς και μια δευτερεύουσα εργασία στον ελεύθερο χρόνο σας. Στην αρχή, η προμήθεια για τις υπηρεσίες πληροφόρησης είναι 0%. Για να γίνετε συνεργάτης, πρέπει να κατεβάσετε την εφαρμογή Taxsee Driver και να εγγραφείτε εκεί ή να εγγραφείτε στο sea.taxsee.pro/th/th-TH/

Γενικές πληροφορίες
Η Maxim ξεκίνησε να λειτουργεί στην Ταϊλάνδη τον Αύγουστο του 2022. Η πρώτη παραγγελία πραγματοποιήθηκε στο Τσιάνγκ Μάι.
Η Maxim δημιουργεί καινοτόμες τεχνολογίες για την παραγγελία μεταφοράς και άλλων υπηρεσιών που την καθιστούν πιο προηγμένη, εύχρηστη και ασφαλή. Η Υπηρεσία έχει δημιουργήσει ένα σύστημα που μας επιτρέπει να συνδέουμε απεριόριστο αριθμό πελατών και εκτελεστών και να επεξεργαζόμαστε εκατομμύρια παραγγελίες καθημερινά. Η εφαρμογή Maxim για παραγγελίες υπηρεσιών και η εφαρμογή Taxsee Driver για εργασία με παραγγελίες συγκαταλέγονται στις κορυφαίες εφαρμογές στον κόσμο με εκατομμύρια χρήστες.
Οι υπηρεσίες Maxim είναι διαθέσιμες σε 18 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/