Άνδρας φέρεται να έχει εκατό χιλιάδες μπατ σε χρήματα και τιμαλφή που έκλεψε μια γυναίκα που γνώρισε στην Πατάγια σε μια εφαρμογή γνωριμιών

Πατάγια -

Ένας άντρας από την Μπανγκόκ φέρεται να έχασε εκατό χιλιάδες μπατ από μια γυναίκα που γνώρισε στην Πατάγια και με την οποία επικοινώνησε από μια εφαρμογή γνωριμιών.

Ο κύριος Jack, 30 ετών, από την Μπανγκόκ, υπέβαλε αναφορά στην αστυνομία της πόλης Pattaya μετά τα μεσάνυχτα σήμερα (13 Δεκεμβρίουth). Το πλήρες όνομά του αποκρύφθηκε για την ιδιωτικότητά του.

Ο Τζακ είπε στην αστυνομία: «Συνάντησα αυτό που νόμιζα ότι ήταν μια ωραία γυναίκα με το όνομα «Plaeng» σε μια εφαρμογή γνωριμιών για κινητά. Μιλήσαμε στο διαδίκτυο για μία εβδομάδα πριν συμφωνήσουμε να συναντηθούμε για πρώτη φορά στην Πατάγια. Όταν ήρθε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου μου, ωστόσο, η Plaeng φορούσε μάσκα προσώπου όλη την ώρα και δεν φαινόταν να μοιάζει με τις φωτογραφίες του προφίλ της. Ζήτησε να δανειστεί το κινητό μου iPhone Pro Max για να παραγγείλει φαγητό λίγο μετά την άφιξή της, ισχυριζόμενη ότι υπήρχε πρόβλημα με το τηλέφωνό της».

«Παράγγειλε φαγητό από μια διαδικτυακή εφαρμογή και μου ζήτησε να πάω να διαλέξω το φαγητό εκεί κοντά. Βγήκα για λίγο για να το κάνω, αλλά όταν επέστρεψα στο δωμάτιο, ο Plaeng είχε φύγει μαζί με το κινητό μου τηλέφωνο που κόστιζε 42,000 μπατ. Επίσης μετέφερε αργότερα χρήματα από την τραπεζική μου αίτηση, συνολικά 58,000 μπατ». κατέληξε ο Τζακ.

Δεν ήταν σαφές πώς ο Plaeng είχε πρόσβαση στα τραπεζικά δεδομένα του Jack ή σε ποιον μεταφέρθηκαν τα χρήματα.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό του υπόπτου για περαιτέρω νομικές ενέργειες.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.