Δημιουργήστε αξέχαστες αναμνήσεις στο Centara Grand Mirage Beach Resort Pattaya

Δημιουργήστε αξέχαστες αναμνήσεις στο Centara Grand Mirage Beach Resort Pattaya

Ο Executive Chef Arnaud Violtat και η ομάδα του έχουν δημιουργήσει ειδικά εορταστικά μενού τόσο για την παραμονή των Χριστουγέννων όσο και για την Πρωτοχρονιά. Θα σερβίρουμε ένα πλούσιο φαγητό από παραδοσιακά και μερικά μοναδικά δημιουργικά πιάτα για να διασφαλίσουμε ότι η οικογενειακή σας γιορτή θα είναι απολαυστική, χαρούμενη και αξέχαστη.

Παραμονή Χριστουγέννων 24 Δεκεμβρίου 2022 Oasis Restaurant 18.30:22.30 – XNUMX:XNUMX. 

Το λαμπερό δείπνο μας σε μπουφέ την παραμονή των Χριστουγέννων.

Μπουφές μπάρμπεκιου με θαλασσινά που περιλαμβάνει όλα τα παραδοσιακά εορταστικά αγαπημένα και πολλά άλλα, με πολλούς σταθμούς ζωντανής μαγειρικής. Όλη η οικογένεια θα λατρέψει αυτή τη μεγάλη βραδιά με ψυχαγωγία από το συγκρότημα Mellowtempo και πολλές δραστηριότητες για τα παιδιά, συμπεριλαμβανομένης μιας ειδικής επίσκεψης από τον Άγιο Βασίλη!

THB 1,999++ ανά άτομο με δωρεάν ροή αναψυκτικών

THB 999++ ανά παιδί ηλικίας 6-12 ετών

Τα παιδιά κάτω των 6 ετών τρώνε δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το μενού, ανατρέξτε στο σχόλιο.

Centara Grand Mirage Beach Resort Πάταγια

Χριστούγεννα, 25 Δεκεμβρίου 2022 Coast Beach Club And Bistro Pattaya

12.00 - 15.00 ώρες.

Μοναδικός χριστουγεννιάτικος μπουφές brunch δίπλα στην παραλία.

Απολαύστε το παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο φαγητό μαζί με άφθονα φρέσκα θαλασσινά και πολλά άλλα. Η μπάντα μας Mellowtempo παίζει την αγαπημένη σας μουσική και υπάρχει άφθονη διασκέδαση και ψυχαγωγία για τους νέους.

THB 1,799++ ανά άτομο με δωρεάν ροή αναψυκτικών

THB 899++ ανά παιδί ηλικίας 6-12 ετών

Τα παιδιά κάτω των 6 ετών τρώνε δωρεάν.

 

Παραμονή Πρωτοχρονιάς 31 Δεκεμβρίου 2022, Δείπνο αντίστροφης μέτρησης και πυροτεχνήματα 

Αντίστροφη μέτρηση Jungle Beach Party Coast Beach Club και Bistro Pattaya 19.00 - 01.00 ώρες.

Ελάτε να απολαύσετε ένα εορταστικό γλέντι και πάρτι το νέο έτος στη χρυσή άμμο της παραλίας Wong Amat στη Βόρεια Πατάγια. Πλούσιο διεθνές δείπνο σε μπουφέ με θαλασσινά που περιλαμβάνει στρείδια, παγωμένες γαρίδες τίγρης, αυστραλιανά μύδια, πόδια καβουριού από χιόνι, τοπικά μύδια, αστακούς σε πάγο. Φρέσκο ​​Sashimi, τόνος, σολομός, χτένια και χταπόδι συν διάφορα σούσι. Μια τεράστια ποικιλία από σαλάτες, αλλαντικά και διεθνή τυριά. Ψητά στην τελειότητα θαλασσινά μπάρμπεκιου, συμπεριλαμβανομένων καναδικών αστακών και τοπικών γαρίδων του ποταμού

Ζωντανοί σταθμοί σκαλίσματος με αργό ψημένο πρώιμο ραβδί μοσχαρίσιου κρέατος, αρνίσιο μπούτι και ζαμπόν με μέλι. Διεθνείς αγαπημένες επιλογές από την Ιταλία, την Ινδία και τη Νοτιοανατολική Ασία από τα ζυμαρικά μέχρι το Tandoori έως το Pad Thai και πολλά, πολλά άλλα. Το καλύτερο για το τέλος, τα απολαυστικά, απολαυστικά, επιδόρπια Extravaganza Free flow αναψυκτικά μας. 

 

Ψυχαγωγία: DJ, σόου με φωτιά, σύγχρονος σύγχρονος χορός και Grand Fireworks. 

5,555 THB καθαρά ανά άτομο με κοκτέιλ καλωσορίσματος και δωρεάν ροή αναψυκτικών

2,555 THB καθαρά ανά παιδί ηλικίας 6-12 ετών με μοκτέιλ καλωσορίσματος και δωρεάν ροή αναψυκτικών

Rum Jungle Ώρες 21:00 έως 01:00

Αντίστροφη μέτρηση σε υψηλό στυλ, πάρτι στο Rum Jungle το πιο εντυπωσιακό μπαρ στον τελευταίο όροφο στον 19ο όροφο

4,555 THB καθαρά ανά άτομο με βαρελίσια μπύρα, σπιτικό κρασί, κοκτέιλ και αναψυκτικά. Περιλαμβάνει ειδικά δημιουργημένα ζεστά και κρύα τάπας και απολαύσεις με την υπογραφή Rum Jungle.

Διασκέδαση: DJ και το Grand Fireworks 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το μενού, ανατρέξτε στο σχόλιο.

Απαιτείται έγκαιρη κράτηση και προπληρωμή*

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις:

ΤΗΛ: 038301234

E: cmbr@chr.co.th

Facebook: www.facebook.com/Centaragrandmirage

Συνομιλία μέσω LINE: @centaramirage

www.centarahotelsresorts.com/centaragrand/cmbr

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/