Επισκόπηση της εβδομάδας της Ταϊλάνδης: Ο υπουργός Υγείας διαφωνεί με το κλείσιμο του νυχτερινού κέντρου στις 4 π.μ., τον εορτασμό 10 εκατομμυρίων τουριστών και πολλά άλλα

Εδώ είναι μια ματιά στην κορυφή ΕΘΝΙΚΗ ιστορίες, επιλεγμένες από την Εθνική μας ομάδα Pattaya News/TPN, από την περασμένη εβδομάδα, Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022 έως Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022. Δεν είναι σε κάποιο συγκεκριμένο επίπεδο σπουδαιότητας, αλλά παρατίθενται με τη σειρά ημερομηνίας δημοσίευσης.

Ας ξεκινήσουμε και ας δούμε ποιες ήταν οι κορυφαίες ιστορίες!

  1. Ο υπουργός Δημόσιας Υγείας Anutin Charnvirakul είπε ότι διαφωνεί με το να επιτραπεί σε νυχτερινά σημεία σε ορισμένα τουριστικά σημεία να παραμείνουν ανοιχτά μέχρι τις 4 π.μ. επειδή θα μπορούσε να μεταδώσει τον Covid-19... Δήλωσε ότι το κλείσιμο στις 2 τα ξημερώματα ήταν ήδη κατάλληλο για τον τομέα της νυχτερινής ζωής. Ωστόσο, ο υπουργός πρόσθεσε ότι είναι πρόθυμος να σεβαστεί την πλειοψηφία στο υπουργικό συμβούλιο.
  2. Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι αναμένεται να ταξιδέψουν στο εσωτερικό χρησιμοποιώντας λεωφορεία κατά τη διάρκεια του ερχόμενου τριήμερου Σαββατοκύριακου διακοπών από τις 10 έως τις 12 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με την κρατική Transport Co Ltd.

Ο Sanyalak Panwattanalikhit, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας μεταφορών, είπε ότι η εταιρεία μεταφορών έχει περίπου 3,000 ταξίδια για να διευκολύνει τους ταξιδιώτες.

3. Περισσότεροι από 12,000 τουρίστες συμμετείχαν στο πάρτι της Πανσέληνου στο νησί Pha-Ngan στο Surat Thani.

Αυτή ήταν η τελευταία βραδιά του Full Moon Party για την τελευταία πανσέληνο φέτος.

4.Â Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης προεδρεύει «Εκπληκτικοί εορτασμοί 10 εκατομμυρίων Ταϊλάνδης» στο αεροδρόμιο Suvarnabhumi.

Η Ταϊλάνδη πέτυχε τον στόχο διεθνών αφίξεων για το 2022 σήμερα, 10 Δεκεμβρίου, με εορτασμούς σε βασικά αεροδρόμια και συνοριακά σημεία ελέγχου για να καλωσορίσουν τους επιβάτες που φτάνουν στο βασίλειο τη σημαντική ημέρα.

5. Μια Ταϊλανδή γυναίκα ειδικός στο ταεκβοντό κέρδισε στον τελικό του Παγκόσμιου Γκραν Πρι του Ριάντ 2022 στη Σαουδική Αραβία.

Το τένις και η Ιταλίδα Simone Alessio κέρδισαν τα κορυφαία βραβεία στα World Taekwondo's Gala Awards 2022. Και οι δύο κέρδισαν τίτλους Grand Prix και ακολούθησαν Γυναίκα Αθλήτρια της Χρονιάς και Άνδρας Αθλητής της Χρονιάς.

Και, αυτό είναι όλο για αυτήν την εβδομάδα. Σας ευχαριστούμε όπως πάντα που διαβάσατε τα Νέα της Pattaya/TPN News!

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας σε ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.