Οι μεγαλύτερες ιστορίες της Pattaya της περασμένης εβδομάδας: Καμποτζιανή γυναίκα που φέρεται να δέχτηκε επίθεση και βασανίστηκε από Πολωνούς άνδρες, καταστράφηκε η ζωντανή ροή πορνογραφίας και πολλά άλλα

Χαιρετισμούς σε όλους τους αναγνώστες και τους υποστηρικτές μας!

Συγκεντρώσαμε εδώ τις κορυφαίες ΤΟΠΙΚΕΣ ιστορίες μας που συνέβησαν στις περιοχές μας, Πατάγια και Τσονμπούρι, την τελευταία εβδομάδα από τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου έως την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022.

Οι ιστορίες επιλέγονται από τη συντακτική μας ομάδα και δεν έχουν ιδιαίτερη σειρά σπουδαιότητας αλλά κατά προσέγγιση με σειρά δημοσίευσης.

Ας δούμε τι μπορεί να χάσατε!

1. Μια γυναίκα από την Ταϊλάνδη τραυματίστηκε όταν το τζετ σκι της έπεσε πάνω σε ένα άλλο ενώ επέστρεφε στην παραλία στην Πατάγια.

Μάρτυρας είπε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι ένας χειριστής τζετ σκι κάλεσε τη γυναίκα και έναν άλλο οδηγό τζετ σκι να επιστρέψουν στην παραλία ταυτόχρονα. Στη συνέχεια οι δυο τους συγκρούστηκαν μετωπικά, πετώντας τη γυναίκα από το τζετ σκι της και χτυπώντας το κεφάλι της. 

2. 40 περιουσιακά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων παράνομων όπλων και πυρομαχικών, στην κατοχή του Κινέζου ιδιοκτήτη του Club One Pattaya πρόκειται να κατασχεθούν, σύμφωνα με την αστυνομία της Πατάγια.

Ο Κινέζος ύποπτος με το όνομα «Ku Aew» συνελήφθη τον Νοέμβριο, αφού μια έρευνα της αστυνομίας διαπίστωσε ότι χρησιμοποιούσε την Ταϊλανδική ταυτότητα άλλου άνδρα για να καμουφλάρει την πραγματική του εθνικότητα για να λειτουργήσει έναν χώρο ψυχαγωγίας στην Ταϊλάνδη.

3. Η Βασιλική Μετανάστευση της Ταϊλάνδης διεξάγει επί του παρόντος μια καταστολή υπέρβασης της διαμονής σε όλη την Ταϊλάνδη, η οποία ονομάστηκε Operation X-ray σε ορισμένες περιοχές και η Pattaya δεν εξαιρείται.

Η καμπάνια διαρκεί επίσημα από την 1η Δεκεμβρίου έως τις 10 Δεκεμβρίου και στοχεύει στη διασφάλιση της ασφάλειας για τις επερχόμενες γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

4. Μια νεαρή γυναίκα καλλιτέχνης από την Καμπότζη παρακάλεσε έναν Ταϊλανδό δικηγόρο να τη βοηθήσει, υποστηρίζοντας ότι δέχτηκε βάναυση επίθεση από μια συμμορία Πολωνών ανδρών στην Πατάγια. Σύμφωνα με την αστυνομία του Banglamung, οι ύποπτοι διέφυγαν από την Ταϊλάνδη.

Η αστυνομία του Μπανγκλαμούνγκ αναζητά δύο Πολωνούς υπόπτους που φέρονται να βασάνισαν βάναυσα μια γυναίκα καλλιτέχνη από την Καμπότζη με σφυρί και οξύ στην Πατάγια.

5. Η αστυνομία της Πατάγια με τη βοήθεια της Royal Thai Immigration κατέστρεψε αυτό που αποκαλούσαν διαδικτυακό κύκλωμα πορνογραφίας για Κινέζους υπηκόους σε ζωντανή μετάδοση από ένα διαμέρισμα στην Πατάγια στις 11 Δεκεμβρίου 2022.

Οι ύποπτοι δήλωσαν ότι προσλήφθηκαν από έναν Κινέζο επιχειρηματία που τους πλήρωσε 1,500 μπατ ανά κλιπ που παρήγαγαν. Οι ύποπτοι δήλωσαν ότι έκαναν περίπου πέντε κλιπ την ημέρα.

Αυτό είναι για αυτήν την εβδομάδα. Ελπίζουμε η επόμενη εβδομάδα να σας φέρει καλά νέα!

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας σε ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.