Γυναίκα από την Ταϊλάνδη αρνείται ότι εμπλέκεται ή απειλεί γυναίκα από την Καμπότζη που επιτέθηκε και βασανίστηκε από δύο Πολωνούς στην Πατάγια

Nakhon Ratchasima-

Μια 49χρονη Ταϊλανδέζα που ένα θύμα επίθεσης και βασανιστηρίων από την Καμπότζη στην Πατάγια ισχυρίστηκε ότι την απείλησε μέσω τηλεφώνου πριν από τα φρικτά βασανιστήρια της από δύο Πολωνούς στην Πατάγια, αρνήθηκε κατηγορηματικά όλες τις κατηγορίες και υποσχέθηκε νομική δράση εναντίον οποιουδήποτε ισχυρίστηκε ότι ήταν εμπλεγμένος.

Αρχικά, ενημερωθείτε για την επίθεση και τα βασανιστήρια της γυναίκας από την Καμπότζη στην Πατάγια πατώντας ή κάνοντας κλικ εδώ για την προηγούμενη ιστορία μας.

Η Katanyuta Oche, 49 ετών, από την περιοχή Muang στην Nakhon Ratchasima, είπε στον ταϊλανδικό Τύπο χθες, 10 Δεκεμβρίου, ότι συγκλονίστηκε από τις συκοφαντικές και ψευδείς κατηγορίες για συμμετοχή στην υπόθεση βασανιστηρίων και επίθεσης στην Πατάγια.

Η Katanyuta δήλωσε ότι δεν είχε γνωρίσει ποτέ και δεν γνώριζε τους δύο Πολωνούς που κατηγορούνται ότι βασάνισαν το θύμα της Καμπότζης σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στη Naklua με σφυριά, οξύ και σύρμα.

Η Katanyuta αρνήθηκε επίσης κατηγορηματικά ότι τηλεφώνησε ποτέ και απείλησε το θύμα όπως υποτίθεται και δήλωσε ότι ήταν πρόθυμη να συνεργαστεί πλήρως με την αστυνομία και να αποδείξει ότι δεν είχε καμία σχέση.

Η Katanyuta υποσχέθηκε επίσης νομικές ενέργειες εναντίον εκείνων που είπε ότι την είχαν κατηγορήσει ψευδώς, δηλώνοντας ότι την είχαν επηρεάσει προσωπικά και επαγγελματικά και κατέστρεψαν τη φήμη της.

Η Katanyuta είναι η πρώην σύζυγος ενός ξένου άνδρα, ο οποίος προσδιορίζεται μόνο ως Αυστραλός υπήκοος, ο οποίος φέρεται να είναι ο εργοδότης του θύματος της Καμπότζης. Η Katanyuta δήλωσε επίσης στον ταϊλανδικό Τύπο ότι δεν είχε καμία επαφή με τον πρώην σύζυγό της, του οποίου η υπόθεση διαζυγίου που κατατέθηκε πέρυσι βρίσκεται ακόμη στο δικαστήριο, εκτός από επίσημες νομικές διαδικασίες και νομικές ρυθμίσεις για τη φροντίδα του γιου της από τον γάμο της με τον αλλοδαπό άνδρας.

Εν τω μεταξύ, η υπόθεση έχει εμπλακεί τώρα τον πιο γνωστό αστυνομικό της Ταϊλάνδης, Surachate Hakparn, ή Big Joke. Ο Big Joke, ο οποίος είναι ο αναπληρωτής αρχηγός της εθνικής αστυνομίας, συνεργάζεται με την Interpol για να εντοπίσει τους δύο Πολωνούς άνδρες που πιστεύεται ότι διέφυγαν στις Φιλιππίνες. Οι δύο άνδρες ταυτοποιήθηκαν θετικά από πλάνα CCTV και στοιχεία που βρέθηκαν στον τόπο του εγκλήματος στη Naklua.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/