Η αστυνομία της Πατάγια κατέστρεψε διαδικτυακό κύκλωμα κινεζικής πορνογραφίας που βιντεοσκοπούσε παράνομα ζωντανή μετάδοση ενηλίκων από το διαμέρισμα της Πατάγια

Πατάγια-

Η αστυνομία της Πατάγια με τη βοήθεια της Royal Thai Immigration κατέστρεψε αυτό που ονόμασαν διαδικτυακό κύκλωμα πορνογραφίας για Κινέζους υπηκόους σε ζωντανή μετάδοση από ένα διαμέρισμα στην Πατάγια σήμερα, 11 Δεκεμβρίου 2022.

Η επιδρομή διεξήχθη από τον αρχηγό της αστυνομίας της Pattaya Kunlachart Kunlachai και με τη βοήθεια του Τμήματος Μετανάστευσης 3 και του Chonburi Immigration. Η επιδρομή διεξήχθη σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο στη συγκυριαρχία Acacia Beach Continental στη Νότια Πατάγια. Η αστυνομία της Πατάγια δεν αποκάλυψε πώς έμαθε για τις ζωντανές ροές.

Σύμφωνα με τον αρχηγό Kunlachart, η επιδρομή βρήκε την κα Chiraphat Chantanakhet, 29 ετών, τον κύριο Sirawut Kruthayan, 24 ετών, τον κ. Sittisak Kochasongkram, 24 ετών, τον κ. Peerapol Damrisu, 22 ετών, τον κ. Warinda Khamuan, 35 ετών. ετών, και ο κ. Nonthana Thaemsuk, 20 ετών, που συμμετέχει, κινηματογραφεί και ζωντανή μετάδοση άσεμνων σεξουαλικών πράξεων σε κινεζικό κοινό.

Οι ύποπτοι δήλωσαν ότι προσλήφθηκαν από έναν Κινέζο επιχειρηματία που τους πλήρωσε 1,500 μπατ ανά κλιπ που παρήγαγαν. Οι ύποπτοι δήλωσαν ότι έκαναν περίπου πέντε κλιπ την ημέρα.

Η ομάδα ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε την ταυτότητα του εργοδότη τους. Η αστυνομία της Πατάγια συνέλαβε και τους έξι ύποπτους σύμφωνα με διάφορους νόμους περί αισχρότητας της Ταϊλάνδης και δήλωσε ότι θα συνεχίσει το κυνήγι για τον ιδιοκτήτη και τον χειριστή της επιχείρησης. Ωστόσο, η αστυνομία παραδέχτηκε επίσης ότι είναι πιθανό ο ιδιοκτήτης να μην βρίσκεται καν στην Ταϊλάνδη.

Η Ταϊλάνδη έχει από καιρό επιβάλει αυστηρούς νόμους κατά της ζωντανής ροής ενηλίκων, με τακτικές ιστορίες της αστυνομίας της Ταϊλάνδης να συλλαμβάνει καλλιτέχνες του Only Fans στο διαδίκτυο στο Βασίλειο.

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον, Αμερική, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Έχει ζήσει στην Πατάγια για περισσότερα από οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/