Συνελήφθη μεθυσμένος οδηγός αφού διέρρηξε το σημείο ελέγχου οχημάτων της αστυνομίας της Πατάγια και έπεσε πάνω σε αστυνομική μοτοσικλέτα

Πατάγια-

Ένας μεθυσμένος οδηγός συνελήφθη αφού απέτυχε να διαρρήξει ένα σημείο ελέγχου οχημάτων της αστυνομίας στην Πατάγια.

Η αστυνομία της πόλης Pattaya έστησε το σημείο ελέγχου μετά τα μεσάνυχτα σήμερα (11 Δεκεμβρίουth) στο North Pattaya Road στο Naklua. Σύμφωνα με πληροφορίες, πολλοί οδηγοί συνελήφθησαν για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Η αστυνομία της πόλης Pattaya είπε στο Pattaya News ότι παρατήρησε ένα σεντάν να ταλαντεύεται ενώ οδηγούσε στο σημείο ελέγχου της αστυνομίας. Η αστυνομία προσπάθησε να σταματήσει το σεντάν, αλλά ο οδηγός του σεντάν χτύπησε το γκάζι προσπαθώντας να διαφύγει πριν τρακάρει σε μια αστυνομική μοτοσικλέτα κοντά. Ο Ανώτερος Λοχίας της Τροχαίας Ταγματάρχης Rapeepat Prommin, ο οποίος επέβαινε στη μοτοσικλέτα, κατάφερε να πηδήξει από αυτό και δεν τραυματίστηκε.

Ο μεθυσμένος οδηγός αναγνωρίστηκε ως ο κ. Nattanet Puttawong, 38 ετών, ο οποίος μετά από μια σύντομη περίοδο σύγκρουσης βγήκε από το σεντάν του και ζήτησε συγγνώμη στην αστυνομία. Ο Nattanet παραδέχτηκε ότι είχε πιει αλκοόλ πριν οδηγήσει. Το αλκοολούχο τεστ του ήταν πολύ πάνω από το νόμιμο όριο. Ο Nattanet οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της πόλης Pattaya για περαιτέρω νομικές ενέργειες.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.