Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης προεδρεύει «Εκπληκτικοί εορτασμοί 10 εκατομμυρίων Ταϊλάνδης» στο αεροδρόμιο Suvarnabhumi

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Η Ταϊλάνδη πέτυχε τον στόχο διεθνών αφίξεων για το 2022 σήμερα, 10 Δεκεμβρίου, με εορτασμούς που πραγματοποιούνται σε βασικά αεροδρόμια και συνοριακά σημεία ελέγχου για να καλωσορίσουν τους επιβάτες που φτάνουν στο βασίλειο έγκαιραημέρα μας.

Μπανγκόκ, 10 Δεκέμβριος, 2022 Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης στρατηγός Prayut Chan-o-cha προήδρευσε στην τελετή καλωσορίσματος «Amazing Thailand 10 Million Celebrations» στο αεροδρόμιο Suvarnabhumi, ένα από τα βασικά αεροδρόμια και συνοριακά σημεία ελέγχου που πραγματοποιούν σημαντικές εκδηλώσεις για να σηματοδοτήσουν αφίξεις τουριστών από όλο τον κόσμο. ο κόσμος φτάνει στο όριο των 10 εκατομμυρίων – ο στόχος που έχει τεθεί για το 2022.

Ο πρωθυπουργός Prayut είπε «Εκ μέρους της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης, του λαού της Ταϊλάνδης και των επιχειρηματιών της Ταϊλάνδης στον κλάδο των ταξιδιών και του τουρισμού, επιθυμώ να απευθύνω το θερμότερο καλωσόρισμα σε όλες τις αφίξεις επισκεπτών. Ελπίζω ότι θα εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία για να γνωρίσετε την Ταϊλάνδη από πολλές απόψεις, συμπεριλαμβανομένων των γοητευτικών παραδόσεων και του πολιτισμού, της όμορφης φύσης και του απολαυστικού φαγητού. Οι Ταϊλανδοί είναι έτοιμοι να είναι ένας καλός οικοδεσπότης σε όλους τους ταξιδιώτες που είναι οι επισκέπτες της Ταϊλάνδης.â€

Το επίτευγμα να φτάσει το όριο των 10 εκατομμυρίων επισκεπτών πριν από το τέλος του έτους είναι ένα σαφές σημάδι της εμπιστοσύνης των επισκεπτών στην Ταϊλάνδη ως προτιμώμενου τουριστικού προορισμού και συμβολίζει την καθιερωμένη θέση του βασιλείου ως ενός από τους πιο τουριστικούς προορισμούς στον κόσμο. δημοφιλή μέρη διακοπών.

Ο κ. Phiphat Ratchakitprakarn, Υπουργός Τουρισμού και Αθλητισμού, δήλωσε ότι «Ο στόχος των 10 εκατομμυρίων αφίξεων το 2022 έχει επιτευχθεί, όπως είχε υποσχεθεί στην κυβέρνηση της Ταϊλάνδης. Πρόκειται για ένα επίτευγμα ορόσημο που αντανακλά την επιτυχή αποκατάσταση της τουριστικής βιομηχανίας της Ταϊλάνδης, ένα επίτευγμα που προέκυψε από τις συντονισμένες προσπάθειες όλων των ενδιαφερομένων στον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα.

Ο κ. Phiphat τόνισε πώς ο προσεκτικά σχεδιασμένος οδικός χάρτης της Ταϊλάνδης για το πλήρες άνοιγμα στον διεθνή τουρισμό την 1η Οκτωβρίου 2022, ξεκίνησε με την κυκλοφορία του Phuket Sandbox τον Ιούλιο του 2021 και κορυφώθηκε στο σημερινό επίτευγμα των 10 εκατομμυρίων αφίξεων .

Η εκστρατεία «Επισκεφτείτε την Ταϊλάνδη Έτος 2022-2023: Καταπληκτικά Νέα Κεφάλαια» ήταν στην πρώτη γραμμή των προσπαθειών της τουριστικής βιομηχανίας να οδηγήσει την οικονομία της Ταϊλάνδης προς τα εμπρός και σε μια νέα κατεύθυνση προς πιο βιώσιμο και υπεύθυνο τουρισμό.

Οι εκπληκτικοί εορτασμοί 10 εκατομμυρίων Ταϊλάνδης, που διοργανώθηκαν από την TAT σε συνεργασία με εταίρους του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, πραγματοποιήθηκαν σε επτά βασικά διεθνή και περιφερειακά αεροδρόμια της Μπανγκόκ (Suvarnabhumi και Don Mueang), Phuket, Krabi, Chiang Mai, U-Tapao και Samui. , καθώς και δύο συνοριακά σημεία ελέγχου στο Songkhla (Sadao) και το Nong Khai.

Οι εκδηλώσεις και στις εννέα τοποθεσίες παρουσίασαν τα θεμέλια ήπιας δύναμης της Ταϊλάνδης - συμπεριλαμβανομένων των τροφίμων, ταινιών, μόδας, αγώνα και φεστιβάλ - τα οποία χρησιμοποιούνται για την προώθηση της Ταϊλάνδης σε αγορές πηγών σε όλο τον κόσμο. Αυτό περιελάμβανε πολιτιστικές παραστάσεις και αναμνηστικά μοναδικά για κάθε τοποθεσία που παρουσιάζονται στους αφιχθέντες επιβάτες στις καθορισμένες πτήσεις ή στα χερσαία συνοριακά σημεία διέλευσης.

Συγκεκριμένα, η τελετή υποδοχής στο αεροδρόμιο Suvarnabhumi πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το αεροδρόμιο Suvarnabhumi, Siam Piwat, The Mall Group, Central Pattana (CPN) και Central Group, King Power, Terminal 21 Asok εμπορικό κέντρο και Terminal 21 Rama 3. Η εκδήλωση καλωσόρισε τους αφιχθέντες επιβάτες σε δύο καθορισμένες πτήσεις - την πτήση TG923 της Thai Airways International (THAI) από τη Φρανκφούρτη της Γερμανίας με 348 επιβάτες που προσγειώθηκαν στις 13.45 και την πτήση της Saudia SV846 από το Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας με 357 επιβάτες που προσγειώθηκαν στις 15.00 H.

Ειδικά βραβεία δόθηκαν στην πιο τυχερή οικογένεια -- τον κ. Hetham Almdlj και την κυρία Njood Alkhuwaiter -- στην πτήση SV846 της Σαουδικής Αραβίας από το Ριάντ, και που θα επισκεφθεί το Πουκέτ για 10 ημέρες. Τα βραβεία περιλάμβαναν μεταφορά με λιμουζίνα AOT από το αεροδρόμιο Suvarnabhumi, αεροπορικά εισιτήρια από τη Saudia Airlines, δωροεπιταγές από Andamanda Phuket, Vana Nava Hua Hin, Royal Orchid Sheraton Hotel & Towers και Hanuman World, προνόμια ιατρικού ελέγχου από το νοσοκομείο Bumrungrad και το νοσοκομείο MedPark. κουπόνια αγορών και είδη δώρων από το CPN, το Central Group, το King Power, το The Mall Group και το Siam Piwat και εικονική γη από το Bitkub.

Οι συνολικές αφίξεις επισκεπτών της Ταϊλάνδης για το 2022 θα ξεπεράσουν τα 10 εκατομμύρια με περισσότερα από 500 δισεκατομμύρια μπατ σε διεθνή έσοδα από τον τουρισμό. Ο στόχος για το 2023 είναι 20 εκατομμύρια αφίξεις και τα διεθνή έσοδα από τον τουρισμό 1.5 τρισεκατομμύρια μπατ - αντιπροσωπεύουν επιστροφή στο 80% του προ-πανδημικού επιπέδου που παρατηρήθηκε το 2019 - από τα συνολικά 2.38 τρισεκατομμύρια μπατ σε συνολικά έσοδα από τον τουρισμό.

“Καταπληκτική Ταϊλάνδη 10 Εκατομμύρια γιορτές στο αεροδρόμιο Suvarnabhumi

Στην τελετή υποδοχής «Εκπληκτικοί εορτασμοί 10 εκατομμυρίων Ταϊλάνδης» στο αεροδρόμιο Suvarnabhumi - την κορυφαία διεθνή πύλη προς την Ταϊλάνδη - προήδρευσε ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης στρατηγός Prayut Chan-o-cha.

Παρόντες στη μεγάλη περίσταση ήταν επίσης ο Α.Ε. κ. Phiphat Ratchakitprakarn, Υπουργός Τουρισμού και Αθλητισμού, ο Καθ. Thosaporn Sirisumphand, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της TAT, ο κ. Abdulaziz Abdullah Alkhudhayr, Chargé d’ Affaires ai, Βασιλική Πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας Αραβία στην Ταϊλάνδη, κ. Yuthasak Supasorn, Κυβερνήτης TAT, κ. Kittipong Kittikachorn, Γενικός Διευθυντής του αεροδρομίου Suvarnabhumi, κ. Chaipot Charoonpong, Αντικυβερνήτης της επαρχίας Samut Prakan, Pol. Αντιστράτηγος Sukhun Prommayon, Επίτροπος του Γραφείου Τουριστικής Αστυνομίας, Πολ. Συνταγματάρχης Rungsak Saengsiengfa Αναπληρωτής Διοικητής του Τμήματος Μετανάστευσης 2.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας σε ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.