Η αστυνομία της Πατάγια προειδοποιεί τους μη αδειοδοτημένους πωλητές μαριχουάνας στο Walking Street

Πατάγια, Ταϊλάνδη-

Η αστυνομία της Πατάγια, με επικεφαλής τον αρχηγό Kunlachart Kunlachai, προειδοποίησε τους μη αδειοδοτημένους πωλητές κάνναβης στο Walking Street χθες το βράδυ, 10 Δεκεμβρίου 2022, ότι εάν δεν είχαν άδεια, θα έπρεπε να φύγουν.

Στην πραγματικότητα, αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι όλοι οι αναδυόμενοι πωλητές μαριχουάνας στο δρόμο και στην αγορά θα πρέπει να πάνε, καθώς η σωστή άδεια ισχύει μόνο για μια καθορισμένη διεύθυνση και τοποθεσία επιχείρησης. Καθώς τα άνθη της κάνναβης θεωρούνται ελεγχόμενα βότανα, χρειάζονται κατάλληλες άδειες για να πωληθούν, σύμφωνα με τον επικεφαλής Kunlachart.

Η κάνναβη αποποινικοποιήθηκε στην Ταϊλάνδη στις αρχές Ιουνίου, θεωρητικά μόνο για ιατρική χρήση, αν και στην πραγματικότητα η χαλάρωση επέτρεπε έμμεσα ψυχαγωγικές, αλλά οι συνεχιζόμενες πολιτικές μάχες για το φυτό οδήγησαν σε αδιέξοδο των τελικών κανόνων και κανονισμών σε ένα προσχέδιο νόμου στα ανώτερα επίπεδα του Ταϊλανδική κυβέρνηση. Ορισμένοι πολέμιοι της κάνναβης ζήτησαν ακόμη και να επιστραφεί το φυτό ως παράνομο ναρκωτικό, ουσιαστικά απαγορεύοντάς το για άλλη μια φορά.

Ως αποτέλεσμα, το Υπουργείο Δημόσιας Υγείας της Ταϊλάνδης έχει αυστηροποιήσει τους κανονισμούς από μόνο του, διεξήγαγε πρόσφατα ελέγχους αδειών όπως φαίνεται εδώ και απαγόρευσε τις ηλεκτρονικές πωλήσεις, όλες τις εμπορικές διαφημίσεις, τα μηχανήματα αυτόματης πώλησης και κυρίως την απαγόρευση του καπνίσματος εντός των καταστημάτων κάνναβης, εκτός εάν υπάρχει εξουσιοδοτημένος γιατρός ή ιατρός. Ορισμένα καταστήματα έχουν δημιουργήσει ξεχωριστές αίθουσες καπνίσματος έξω από την επιχειρηματική περιοχή, μια ισχύουσα νόμιμη γκρίζα ζώνη, για να παρακάμψουν την απαγόρευση του καπνίσματος. Οι πολέμιοι της απαγόρευσης του καπνίσματος σε καφετέριες ή καταστήματα λένε ότι αυτό θα αναγκάσει τους χρήστες, ειδικά τους τουρίστες χωρίς ιδιωτικές κατοικίες, να καπνίζουν σε δημόσιους χώρους ή σε ξενοδοχεία που ενδεχομένως ενοχλούν άλλους επισκέπτες.

Ο επικεφαλής Kunlachart δήλωσε ότι οι αρχές επιβολής του νόμου θα επιστρέψουν στο εγγύς μέλλον για να διασφαλίσουν ότι οι εντολές τους για να λάβουν τη σωστή άδεια ή να σταματήσουν να δραστηριοποιούνται θα ακολουθούνταν. Σημείωσε επίσης ότι πολλές επιχειρήσεις κάνναβης στην Πατάγια με εμπορικές διευθύνσεις ακολουθούσαν τους νέους κανονισμούς σχετικά με την αδειοδότηση, τη διαφήμιση και το κάπνισμα στα καταστήματα και τις ευχαρίστησε.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/