Περισσότεροι από 12,000 τουρίστες συμμετέχουν στο Full Moon Party στο νησί Pha-Ngan

ΦΩΤΟ: MGR Online

Νησί Pha-Ngan, Surat Thani-

Περισσότεροι από 12,000 τουρίστες συμμετείχαν στο πάρτι της Πανσέληνου στο νησί Pha-Ngan στο Surat Thani.

Ο κ. Wiwat Chuenban, αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Τουρισμού της Ταϊλάνδης είπε στο Phuket Express «Το πάρτι έγινε χθες (9 Δεκεμβρίουth) στην παραλία Rin στην υποπεριφέρεια Baan Tai."

«Περισσότεροι από 12,000 Ταϊλανδοί και ξένοι τουρίστες απολάμβαναν το πάρτι. Τα εστιατόρια, τα ξενοδοχεία και τα καταστήματα στην παραλία ήταν επίσης γεμάτα πελάτες. Αυτή ήταν η τελευταία νύχτα του Full Moon Party για την τελευταία πανσέληνο φέτος», πρόσθεσε ο κ. Wiwat.

Εν τω μεταξύ, οι αξιωματούχοι της περιοχής Pha-Ngan και η αστυνομία περιπολούσαν το πάρτι για να εξασφαλίσουν την ασφάλεια.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Phuket Express, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.