Το Pattaya Cricket Club επιστρέφει νικητής από το Chiang Mai 6's 2022 – Ημέρα 1

Για να παραφράσουμε μια διάσημη ταινία με καρχαρίες, «Θα χρειαστούμε ένα μεγαλύτερο ντουλάπι τροπαίων.» Το 2022 ήταν μια καλή χρονιά για την PCC που κέρδισε το τμήμα BCL A, το Chiang Mai 8 για το 3η φορά, The Koh Chang Beach Tournament, και τώρα το Chiang Mai 6’s. Ας ελπίσουμε ότι η σεζόν 2022/3 θα συνεχιστεί μάταια.  

Το 2022 Chiang Mai 6's διεξήχθη στις 4th και 5th Δεκ. Υπήρχαν 10 ομάδες χωρισμένες σε δύο τμήματα, τους The Players (PCC, Lanna, Alibaba, Lamphun και The Chiang Mai All Stars) και The Gentlemen (Floggers & Robbers, Shrewsbury School, Koh Chiang, Black Swans και CMCSA).  Όλοι οι παίκτες θα βάλουν ένα μπολ εκτός από τον wicketkeeper. Οι Batmen που σκοράρουν 31 δεν θα αποσυρθούν. Ισχύουν κανόνες για τον τελευταίο παίκτη. Wides και No Balls θα μετρούσαν ως 3 runs και δεν θα ξαναμπουλάρονταν. 4 πόντοι θα έπαιρναν για μια νίκη και θα υπήρχαν μπόνους πόντοι για wicket και run. Κάθε ομάδα θα έπαιζε 4 αγώνες κατηγορίας και οι 2 πρώτες ομάδες από κάθε κατηγορία θα έπαιζαν στον τελικό τους. Â Η ισοτιμία ήταν 60-65 σειρές.  

Αυτή η αναφορά θα καλύψει την ημέρα 1 της διαδρομής του PCC προς τη δόξα με 3 από τους αγώνες μπιλιάρδου τους και μια άλλη αναφορά θα καλύψει την ημέρα 2, η οποία αποτελείται από τον υπόλοιπο αγώνα μπιλιάρδου, τον τελικό και την παρουσίαση. 

Ο πρώτος αγώνας του PCC ήταν εναντίον της Lanna που έπαιζε κανονικά στην κατηγορία The Gentleman's, αλλά είχαν ενισχυθεί από την παρουσία του Bobby Raina που έπαιζε επίσης για το Koh Chiang, μια ομάδα που προπονούσε με μεγάλη επιτυχία. Ένας άνθρωπος δεν κάνει ομάδα, αλλά σίγουρα μπορεί να βοηθήσει. Μου θύμισε ένα νέο τραγούδι με τη μελωδία «Τραγουδάς μόνο όταν κερδίζεις» και «Κερδίζεις μόνο όταν ο Μπόμπι» παίζει και αυτό αποδείχτηκε σχεδόν αληθινό. Μετά από μια βαριά νυχτερινή έξοδο, οι PCC δεν εμφανίστηκαν με το κεφάλι τους στο παιχνίδι και έχοντας χάσει την εκτίναξη έπρεπε να χτυπήσουν πρώτα καθώς ο Μπόμπι άνοιξε το μπόουλινγκ. Τόσο ο Wez όσο και ο Luke ξεκίνησαν καλά με 13 από τον Bobby και 14 από τον Hugh, μέχρι που ο John Scales πήρε το 3rd πάνω από. Ο Wez σήκωσε τον John στο Long στο όριο όπου ο Bobby το καταβρόχθισε και πήγαμε για 16. 27 για 1 και 36 για 1 στο τέλος του 3rd over. Ο Luke πήρε τον έλεγχο του run chase ενώ ο Jainish έκανε back up μέχρι που ο Luke αποσύρθηκε στα 31 με μόνο 2 μπάλες για να τελειώσουν. Ο Simon Wetherell πήρε τις τελευταίες μπάλες και το σκορ κορυφώθηκε στο 58 για το 1.

Η Lanna έστειλε τον Neville και τον Bobby για να ανοίξουν τον Luke Stokes, κάτι που ήταν μια ασυνήθιστη επιλογή, καθώς ο Luke ήταν πολύ μερικής απασχόλησης παίκτης του ποδιού. 17 από το over και χαμένη ευκαιρία για stumping.Â Ο Andy έκανε καλά μπούλινγκ, αλλά τα ραβδωτά 2 και τα κακά back up επέτρεψαν το 14 από το over. Ο Wez χτυπήθηκε για 11 από το over του και το σκορ έφτασε στο 42 για το 0 μετά από 3 όβερ. Ο Simon W έκανε το 4th πέρασε και δεν μπορούσα να κρατήσω μια άγρια ​​διαδρομή από τον Μπόμπι. 10 από το over και χρειάστηκαν 6 από 6 μπάλες. Ο Jainish έκανε το τελευταίο over και το 59 έφτασε με 4 byes με 3 μπάλες εκτός. Η Lanna κέρδισε με 6 wickets.

Δεν ήταν αυτή η αρχή που αναζητούσε η PCC και τα πράγματα έπρεπε να βελτιωθούν απέναντι στην Alibaba το απόγευμα. Το PCC κέρδισε την εκτίναξη και αποφάσισε να κάνει μπολ πρώτο. Αυτή τη φορά ο Wez άνοιξε το μπόουλινγκ κόντρα στον Imran και τον Molin. Ένα αρκετά φτωχό over από τον Wez έδωσε 17 τρεξίματα στον Imran. Η πρώτη μπάλα του Jainish προς τον Molin ήταν ένα επαίσχυντο μακρινό χοπ από το πόδι, το οποίο έπιασε ο Simon Philbrook και ο Molin πήγε για Golden Duck. Ο Dan πήρε το τσάκισμα και του έπεσε η πρώτη μπάλα. 8 από το over.Â Ο Andy πήρε το επόμενο over και παρά το τακτοποιημένο πέρα ​​από μόλις 6 τρεξίματα, άφησε έναν σκιέρ από το δικό του μπόουλινγκ και το γήπεδο PCC φαινόταν αναμφισβήτητα σκοτεινό. 31 για 1 μετά από 3 όβερ. Ο Simon W έκανε ένα καλό όβερ για μόνο 8, αλλά ο Luke χτυπήθηκε για 17 από το τελευταίο. Η Alibaba τερμάτισε με 57 προς 1 με τον Imran στο 29 και τον Dan στο 15 να μην είναι εκτός.

Το PCC απάντησε στέλνοντας τον Wez και τον Luke για να αντιμετωπίσουν το γύρισμα του ποδιού του Imran. 14 από το πρώτο over. Ο Dan έκανε μπούλινγκ στη συνέχεια και οδήγησε τον Wez σε ένα εξάνθημα που έπεσε στο μακροπρόθεσμο όριο από τον Molin. Â Ο Wez έκανε το ίδιο ξανά, αλλά στο βαθύ μέσο του γηπέδου, όπου ο Terry έκανε καλό πιάσιμο και ο Wez πήγε για 10. Ο Terry μπόουλισε το 3rd τελείωσε και ήταν η σειρά του Λουκ να έχει λίγη τύχη όταν έπεσε από τον Ίμραν στη μέση. Παρόλα αυτά, ο Λουκ έπαιζε καλά και το σκορ ήταν 41 για 1 μετά από 3 όβερ. Ο Jainish πήρε το τσάκι και πήγε στην πόλη στο μπόουλινγκ του Molin και είχε λίγη τύχη - τον έπεσε από τον Imran και του δόθηκε 6 καθώς ο catcher στάθηκε στο σχοινί ορίου όταν έπιασε την μπάλα. 61 έφτασε από το τέλος του 4th τελείωσε και και οι δύο batsmen δεν ήταν εκτός στις 26 και 19, οι 19 του Jainish ήταν από μόλις 5 μπάλες. Μια σημαντική νίκη και ένας ακόμα πιο ζωτικός πόντος μπόνους, αλλά όχι ιδιαίτερα καλή εμφάνιση. 

Ο τελικός αγώνας της Ημέρας 1 του PCC ήταν ενάντια στους All-Stars του Τσιάνγκ Μάι, οι οποίοι ήταν λίγο πιο πάνω από τον προηγούμενο αντίπαλο και έτσι το PCC έπρεπε να σηκώσει το παιχνίδι του στο γήπεδο και να βάλει όλες τις μηχανές τους να πυροβολήσουν εναντίον όλων. κύλινδροι στον ίδιο αγώνα ή μια θέση στους τελικούς θα φαινόταν ανυπόφορη. Ο Wez έχασε ξανά την εκτίναξη και του ζητήθηκε να ροπαλίσει. Το συνηθισμένο ζευγάρι άνοιξε για το PCC κόντρα στον Naveed που πήγε για ένα αξιοσέβαστο 9. Ο Insha ήταν λιγότερο τυχερός και χτυπήθηκε για 23 και από τους δύο batsmen. Ο Ismail σταμάτησε το run flow με 10 από το over του, αλλά το σκορ ήταν 42 από 3 over. Ο Wez χτύπησε την πρώτη μπάλα του Burhan για 6 και αποσύρθηκε στο 35 not out, ενώ ο Jainish μπήκε και συνέχισε την επίθεση. 61 για 0 ​​μετά από 4 over. Το τελικό over από τον Tanveer έδωσε άλλα 14 runs με τον Luke να μην είναι εκτός στο 21 και τον Jainish στο 12. 75 για το 0 και την υψηλότερη βαθμολογία του τουρνουά μέχρι στιγμής.

Τα All Stars έστειλαν τον Naveed και τον Ismail για να ανοίξουν τον λογαριασμό τους. Ο Wez άνοιξε το μπόουλινγκ και ήταν πολύ τακτοποιημένος έως ότου οι τελευταίες 2 μπάλες πήγαν για 10. 15 ήταν ο επόμενος. Ο Jainish ήταν ο επόμενος και μόλις 10 από το τέλος. Ο Naveed έκανε το μεγαλύτερο μέρος του run-making και πήρε 2 6' από τον Andy, κάτι που τον ανάγκασε να αποσυρθεί στις 32 και όχι άουτ. 46 από 3 όβερ και τα All Stars ήταν ελαφρώς μπροστά, αλλά το χτύπημα τους τελείωσε όταν ο Simon W πήρε 2 wickets στο over του. Το πρώτο ένα εξαιρετικό πιάσιμο από τον Wez στο το τρέξιμο για να απορρίψει τον Ismail και το επόμενο, πιάστηκε επίσης από τον Wez, όταν ο Burhan χτύπησε στον Long-on. 57 για 2 μετά από 4 όβερ. Ο Λουκ έκανε ένα πολύ αξιοσέβαστο 10 για το τελευταίο over και το PCC κέρδισε με 8 σειρές. Αυτό ήταν ένα πολύ καλύτερο αποτέλεσμα και έδειξε ότι το PCC μπορούσε να χτυπήσει, να μπολ και να αγωνιστεί. Αυτό άφησε το PCC σε 2nd θέση στον πίνακα και ο τελικός τους αγώνας μπιλιάρδου θα ήταν ο τελευταίος, επομένως θα ήταν γνωστό τι έπρεπε να κάνουν κόντρα στον Λαμπούν.

Μείνετε συντονισμένοι στο μέρος 2 που θα ακολουθήσει σύντομα.

Από:   Κλάιβ Ρότζερσον

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/