Ένας ληστής χρυσαυγιτών τραυματίστηκε σοβαρά, ένας συνελήφθη, δύο τράπηκαν σε φυγή, αφού ο ιδιοκτήτης του καταστήματος πήρε το νόμο στα χέρια του στην Τακ

Τακ -

  Ένας ληστής χρυσαυγιτών τραυματίστηκε σοβαρά, ένας συνελήφθη και άλλοι δύο τράπηκαν σε φυγή αφού ένας ιδιοκτήτης άνοιξε πυρ εναντίον τους με κυνηγετικό όπλο.

Πλάνα από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης από ένα χρυσοπωλείο κοντά σε ένα σχολείο στην περιοχή Mueang Tak δείχνουν τέσσερις ύποπτους να σταματούν μπροστά στο χρυσοπωλείο. Ένας από αυτούς έσπασε τη γυάλινη πόρτα του καταστήματος πριν μπουν οι άλλοι στο μαγαζί.

Ενώ ένας ληστής έκοβε τα φράγματα του χρυσαυγίου για να προσπαθήσει να αποκτήσει πρόσβαση στο ταμείο, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος άνοιξε πυρ εναντίον τους με κυνηγετικό όπλο, με αποτέλεσμα όλοι να τραπούν σε φυγή τρομοκρατημένοι, ενώ ο ένας γλίστρησε στο τζάμι στο δρόμο του. έξω.

Ένας από αυτούς τραυματίστηκε σοβαρά ενώ ένας άλλος συνελήφθη. Δύο από αυτούς τράπηκαν σε φυγή με επιτυχία από το σημείο. Η αστυνομία είπε ότι οι περισσότεροι από τους υπόπτους είναι έφηβοι και αναζητούν τους δύο υπόπτους που τράπηκαν σε φυγή μέχρι την ώρα του Τύπου.

Μπορείτε να δείτε τα πλάνα του περιστατικού ΕΔΩ, αλλά προειδοποιήστε ότι το βίντεο μπορεί να ενοχλήσει τους ευαίσθητους θεατές. Συνιστάται η διακριτικότητα του θεατή.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.