Μπαρ & εστιατόριο GRILL'SE έτοιμο για επίσκεψη στην καρδιά της Πατάγια

Πατάγια -

Το μπαρ & εστιατόριο GRILL'SE μόλις άνοιξε ένα νέο εστιατόριο barbeque με υψηλή προσιτή τιμή και νόστιμο φαγητό στην καρδιά της Πατάγια.

Αν σας αρέσει το ψήσιμο στη σχάρα, δοκιμάστε να επισκεφθείτε το νέο μέρος του GRILL'SE που βρίσκεται στο Soi Chaloem Phrakiat 29 στην Pattaya Third Road στη νότια Pattaya. Το εστιατόριο είναι σε μπουφέ και σερβίρει όλα τα είδη κρεάτων και σούπες, με αρχική τιμή μόνο 199 μπατ.

Η GRILL'SE ξεκινά επίσης μια ειδική προσφορά για να γιορτάσει το νέο της εστιατόριο. Εάν επισκεφθείτε την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο και παραγγείλετε ένα σετ 259 μπατ, θα λάβετε δύο παγωμένα μπουκάλια μπύρας δωρεάν από τις 9:11 έως τις XNUMX:XNUMX.

Ο χώρος ανοίγει από τις 7 το απόγευμα και μετά. Κλείστε τη θέση σας για εσάς και τους φίλους σας στο 086-998-3923 ή GRILL'SE.

Ας δούμε μερικές φωτογραφίες…

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.