66χρονος μοτοσικλετιστής έχασε το δάχτυλό του μετά από πίσω σεντάν στην Πατάγια

Πατάγια -

  Ένας 66χρονος άνδρας είχε ακρωτηριαστεί το ένα δάχτυλό του όταν έβαλε πίσω ένα σεντάν την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου.

Το θύμα, Sun Phoprasarn, βοήθησε από τους ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης Sawang Boriboon στις 7:30 π.μ. Οι διασώστες τον βρήκαν δίπλα στη μαύρη και μπλε μοτοσικλέτα του Yamaha Nouvo στην οδό Chaiyaphonwithi στην υποσυνοικία Khao Mai Kaew της Pattaya, στην περιοχή Banglamung, Chonburi.

Το ροζ δάχτυλο του Sun στο αριστερό του χέρι κόπηκε, σύμφωνα με τους διασώστες. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε τοπικό νοσοκομείο για επείγουσα ιατρική βοήθεια.

Ένας άλλος διάδικος, ο Chanathip Phochu, ένας 37χρονος οδηγός σεντάν, περίμενε στο σημείο για να δώσει την κατάθεσή του. Υποστήριξε ότι οδηγούσε κανονικά όταν το θύμα τον έβαλε πίσω για άγνωστους λόγους. Ο Chanathip επέμεινε ότι δεν έκανε τίποτα κακό, αλλά η αστυνομία της Pattaya είπε ότι θα ανακρίνει το τραυματισμένο θύμα για να είναι δίκαιο και για τις δύο πλευρές.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.