Ο Travis Scott θα είναι ένας από τους πρωτοπόρους του Rolling Loud Thailand Hip Hop Festival στην Πατάγια κατά τη διάρκεια του Songkran 2023

Πατάγια, Ταϊλάνδη-

  Ο σούπερ σταρ της ραπ Τράβις Σκοτ ​​ανακοινώθηκε ως ο πρώτος από τους τρεις μεγάλους headliners για το Rolling Loud Thailand event στην Πατάγια στο Legend Siam κατά τη διάρκεια του Songkran 2023.

Το Rolling Loud θα έρθει για πρώτη φορά στην Ταϊλάνδη και ανακοινώθηκε από την Rolling Loud Thailand στα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης σήμερα, 8 Δεκεμβρίου 2022.

Το τριήμερο φεστιβάλ θα διαρκέσει από τις 13 έως τις 15 Απριλίου κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Songkran της Ταϊλάνδης, το οποίο γιορτάζει το Νέο Έτος και είναι συχνά γνωστό για τις μάχες του με άγρια ​​νερό. Το Songkran είχε ακυρωθεί ή μειωθεί τα τρία τελευταία φεστιβάλ λόγω της πανδημίας COVID-19, αλλά φέτος αναμένεται να είναι το πρώτο πλήρως υγρό και άγριο Songkran από το 2019.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν περισσότεροι από 60 καλλιτέχνες σύμφωνα με το Rolling Loud Thailand και τρεις κύριοι headliners, με τον Travis Scott να ανακοινώνεται ως ο πρώτος. Πολλές ακόμη ανακοινώσεις αναμένονται στο άμεσο μέλλον.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Rolling Live Thailand Facebook

εισιτήρια ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ ΠΑΡ. 16 ΔΕΚ @ 10:XNUMX ICT

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ 👉 RollingLoud.com/thailand

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/