Σουηδός συνελήφθη στη Χούα Χιν για κατηγορίες λογιστικής απάτης 35 εκατομμυρίων μπατ από τη χώρα του

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Siamrath

Χούα Χιν -

  Ένας καταζητούμενος Σουηδός συνελήφθη στη Χούα Χιν για 35 εκατομμύρια μπατ για νομικές κατηγορίες για λογιστική απάτη στη χώρα του.

Οι αξιωματικοί μετανάστευσης της Hua Hin είπαν στο Pattaya News ότι ενημερώθηκαν από τη σουηδική πρεσβεία να αναζητήσουν τον 52χρονο Σουηδό που καταζητείται ύποπτος για λογιστική απάτη μιας εταιρείας στη Σουηδία. Από το 2017 έως το 2019 τα χρήματα που προέκυψαν από την απάτη ήταν περίπου 35,000,000 εκατομμύρια μπατ.

Οι αξιωματικοί μετανάστευσης Hua Hin διαπίστωσαν αυτή την εβδομάδα ότι ο Σουηδός ήταν κρυμμένος σε ένα ενοικιαζόμενο σπίτι στο Hua Hin, Prachuap Khiri Khan. Είπε στους αστυνομικούς ότι είναι το άτομο που βρισκόταν στο ένταλμα, αλλά δεν ανέφερε πώς παρακάλεσε. Βρίσκεται στη διαδικασία έκδοσης στη Σουηδία για να αντιμετωπίσει τις νομικές κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.