Κινέζος συνελήφθη στο Rayong για 401 ημέρες παραμονής

Rayong -

  Ένας Κινέζος συνελήφθη στο Ραγιόνγκ για 401 ημέρες υπέρβασης των νόμιμων προϋποθέσεων έκδοσης βίζας.

Εκπρόσωποι από το Γραφείο Μετανάστευσης της Ραγιονγκ είπαν στο Pattaya News ότι συνέλαβαν τον κ. Κάο, έναν Κινέζο υπήκοο, 43 ετών, σε ένα κινέζικο εστιατόριο στο Pluak Daeng αυτή την εβδομάδα. Ο κ. Cao είπε στους αξιωματικούς ότι εργαζόταν στο εστιατόριο πριν, αλλά αυτή τη φορά ήρθε για φαγητό.

Τώρα έχει 401 ημέρες υπέρβασης της βίζας του σύμφωνα με τους Αξιωματικούς Μετανάστευσης. Οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα του Pluak Daeng για να αντιμετωπίσει κατηγορίες υπέρβασης της διαμονής και περιμένει να απελαθεί.

Εν τω μεταξύ, α Ένας 56χρονος Κουβέιτς συνελήφθη στο νησί Pha-ngan στο Surat Thani για 16 ημέρες υπέρβασης των νόμιμων προϋποθέσεων έκδοσης βίζας.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.