Το Pattaya Coffee on The Beach θα πραγματοποιηθεί από τις 10 έως τις 11 Δεκεμβρίου

Πατάγια -

  Περισσότερα από 60 καφέ και πάγκοι με φαγητό πρόκειται να συμμετάσχουν στο Pattaya Coffee on the Beach Festival 2022 από τις 10 έως τις 11 Δεκεμβρίου.

Φιλοξενείται στην παραλία North Pattaya, η εκδήλωση είναι απαραίτητη για τους λάτρεις του καφέ και τους καλοφαγάδες, καθώς αυτή τη φορά οι διοργανωτές λένε ότι η εκδήλωση θα είναι γεμάτη με πάνω από 60 πάγκους street food, καφετέριες και δραστηριότητες.

Για να ζεστάνουν την ατμόσφαιρα, οι καφετέριες θα διαγωνιστούν στον διαγωνισμό CBC King of Coffee Championship 2022 για να κερδίσουν μια ανταμοιβή 200,000 μπατ. Μπορείτε να συμμετάσχετε και να πάρετε ένα μικρό τζόι από τις 8 π.μ. έως τις 8 μ.μ. αυτό το Σαββατοκύριακο. Ελέγξτε το τοποθεσία εδώ.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.