Η αστυνομία και η υπηρεσία μετανάστευσης της Πατάγια ενισχύουν τους ελέγχους για την παράταση της διαμονής και τις περιπολίες ασφαλείας γύρω από την Πατάγια

Πατάγια -

  Παρά το γεγονός ότι δεν ήταν δημοφιλής στους τουρίστες, η αστυνομία της Πατάγια συνέχισε την έντονη καταστολή των χώρων νυχτερινής διασκέδασης σχεδόν κάθε βράδυ ως αποτρεπτικό παράγοντα για την παραβίαση των κανονισμών και τα βίαια επεισόδια. Αυτό συμπίπτει με τη μετανάστευση της Ταϊλάνδης που διενεργεί τυχαίους ελέγχους διαβατηρίων σε αλλοδαπούς σε όλη την πόλη, κυνηγώντας άτομα που έχουν υπερβεί τη βίζα τους ως μέρος μιας εθνικής εκστρατείας καταστολής.  

Οι αρχές επιβολής του νόμου και οι αξιωματούχοι της πόλης κατέβηκαν στην Pattaya Walking Street στις 9 μ.μ. χθες, 7 Δεκεμβρίου, για να υπενθυμίσουν στους φορείς εκμετάλλευσης των χώρων να συμμορφωθούν με τη νόμιμη ώρα κλεισίματος στις 2 π.μ. και να ελέγξουν εάν λειτουργούν νόμιμα. Την ίδια στιγμή, πράκτορες μετανάστευσης περιόδευσαν στο Soi 6 και σε άλλες ζώνες ψυχαγωγίας, ζητώντας τυχαία από τους τουρίστες αποδείξεις για τη νομική τους κατάσταση για να μείνουν στην Ταϊλάνδη. Καλύψαμε πρόσφατα την καταστολή της υπέρβασης διαμονής σε αυτό το άρθρο εδώ.

Οι αξιωματικοί επιθεώρησαν επίσης τις πυροσβεστικές εξόδους και τις συνθήκες κάθε εγκατάστασης. Τόνισαν στους χειριστές ότι πρέπει να τηρούν αυστηρά τις προφυλάξεις ασφαλείας, όπως να κρατούν τις πυροσβεστικές εξόδους ανοιχτές ανά πάσα στιγμή.

Εκτός από τη διασφάλιση ότι κάθε χώρος ήταν ασφαλής για να φιλοξενήσει επισκέπτες, η αστυνομία της Πατάγια είπε στους φρουρούς να απόσχουν από μάχες με τουρίστες, να δίνουν πρόσβαση σε ανηλίκους, να επιτρέπουν τη χρήση παράνομων ναρκωτικών από θαμώνες στους χώρους και να κουβαλούν όπλα.

Η επιθεώρηση πρόκειται επίσης να προετοιμάσει τουριστικά αξιοθέατα γύρω από την Πατάγια ενόψει της Πρωτοχρονιάς, όταν μια εισροή τουριστών αναμένεται να πλημμυρίσει την πόλη.

Τα αποτελέσματα της χθεσινής νύχτας ήταν ικανοποιητικά καθώς κανένας χώρος δεν παραβίασε τους κανονισμούς, δήλωσαν οι αρχές επιβολής του νόμου και αξιωματούχοι της πόλης. Από την άλλη πλευρά, οι τουρίστες διαμαρτυρήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι ο έλεγχος είναι υπερβολικός και κάνει τις διακοπές τους πιο αγχωτικές.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.